Aylin355 segah06 13+1im ve hamileliğimin en rahat dönemindeyim artık bulantılarım bitti çok mutluyum 😍
2prenses1prensannesii segah06 13+6 haftalığım doktora gittim bugün kasıklarımda ağrı var ağzımda tat yok hiç siz?
_gmzenur_ segah06 aynen canım doktora gittim az önce bebeğim gayet sağlıklıymış hatta cinsiyetimizi bile öğrendik🥰
Elif25 _gmzenur_ bende 14+1 oldum bugün. 2 haftadır mide bulantım falan kesildi Arada bir kasık ağrısı haricinde hiç bir belirti kalmadı 😂😂
Askld Elif25 bizde şuan 14 haftaligiz geçen hafta doktora gittim yüzde seksen kız dedi değişmez heralde ama alisveris yapma şimdi dedi .ama ben sabırsızlanıyorum bebisime biseyler almak için sizce cinsiyeti degisirmi
Ahoeskibayramlar segah06 13+4 bebişi şu günlerde görmeye gideceğim cinsiyet için bende de durumlar gaz, açken bulantı şeklinde devam ediyor iyiyz çok şükür
AsliOz 14+3 dün kusmaktan içim dışıma çıktı bugün çok iyiydim Allah’a şükür ikili teste gittim ultrasonda asla cinsiyet göstermedi iki gün boyunca gittim ve hep arkası dönüktü 🥰
AsliOz @chicharitoo tam dönmesede ölçü alınacak şekilde döndü sadece o kadar 🥲 o yüzden ense ölçüldü cinsiyet görüntülenemedi
Nazlican46 AsliOz ense ultrason ile mi ölçülüyor acaba bana ayrıntılı ultrason verdiler çektirdim geldim ama ense ölçüsu falan demediler
chicharitoo AsliOz benim de o şekilde oldu dün gittiğimde. Vücudu döndürüyor kafası belli belirsiz dönüyor😅
123Sema123 Kizlar ikili tarama.sinclariniz nasıl geldi bende ultrason da ölçümleri ense kalınlığı falan. Gayey guzel dedi test sonucunda da on binde bi risk var ama bu herkesçe olan bişi dedi sizinkiler nasıl acaba