Yildizayz Benim ilk gebeliğim hanımlar 12+3 selamlar teyzoşlar 🥰 sabaları hafif mide bulantısı yaşıyoruz bugünlere de şükür rabbim hepimizi bı avazda kurtarsın sağlıkla alın kucağınıza bebislerinizi 🐣🐥🍯
Annesininportakali53 Yildizayz 24+2 den merhaba benimde ilk gebeligim çok şükür başından beri mide bulantısı yaşamadım ağrı sızımda yok sadece hiç uyumuyor durmadan tekmeliyor tekvandocu kızım uyuyamiyorummm🤭💜🤰🏻
Kader66 Yildizayz 37+2 son 19 gün 9 haftadan 20 haftaya kadar bulantı kusma yüzünden şu bile içemedim tam geçti dedim mide yanmalari başladı şimdi işe biraz hafifledi karnım aşağı indi baya 2 cm açıklık vardı pazar günü cuma kontrol var bakalim ne olacak 🤗🤗
esra6338 Yildizayz benim de ilk 11+3 oldu sabah bulantısı değil de iştahım kapandı hiç bişey yemek istemiyorum yerimden kalkamıyorum kafamda plan program her gün tatil ama yerimden kalkıp mutfağa gidecek gücüm yok.. artık ruh hastası oldum resmen..
_ozlmm Yildizayz Benim de ilk gebeliğim 31 haftalığız ☺️ Bütün gün sersem gibiyim sürekli yatasım var hiç kalkmak istemiyorum 😂 Hatta çoğu günler yemek yapmaya üşeniyorum 😂
Yildizayz Annesininportakali53 yaa çok tatlı maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben daha hissetmedim tekmeleri 🤷🐣🧿
Annesininportakali53 Yildizayz Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzum 🥰 ilk gebelik olunca biraz geç hissediliyor ben tam net 20. Haftada hissettim ondan sonra zaten asla durmadı ve uyutmadı da🤣
Yildizayz esra6338 ay bende öyleyim sürekli bı uyku halsizlik bitkinlik🥴 geçecek Allah’ın izniyle güzel annelerim güzel enerjiler yolayalim birbirimize 🐣👶❤️
Nurguuulll esra6338 canım bende 11+4 seninle aynı durumdadayim günün 15 saati uyuyorum resmen ve canım.hicbir şey istemiyor
Yildizayz hzl040823 daha yeni olduğu için bugünler zor geçebilir ama yavaş yavaş azalacaktır inşallah rabbim yardımcın olsun kuzum 🥰🙏
Yildizayz _ozlmm inan hepimiz öyleyizdir az kaldı güzel anne az daha disini sık rabbim yar ve yardımcın olsun ❤️🙏🐣
JaleTogrul _ozlmm benimde 32. hafta vallaha durumlar ayni ya.. haraketsiz kalmak istemiyorum doguracmam diyorum ama sersem gibi ayakta uyukluyorum 🤣 kendimden asili olan bi durum degil sanki
ayse-nur94 Yildizayz bende 12+3 üm her sabah her akşam ve her acıktığımda midem bulanıyor kusmadım ama çok şükür bakalım ne zaman geçecek ilk gebeliğim her anı her şeyi çok güzel sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. İsteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşallah.
Yildizayz ayse-nur94 aynen her aciktigimda bende de öyle oluyor az daha sabır geçecek Allah’ın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🙏🥰🐣👶
ParildayanYildiz ayse-nur94 bende 12+3üm bu haftalarda hep aynı belirtiler var demekki benimde aynı ama ben arada kusuyorum da acıkınca hemen midem bulanıyor
esra6338 Yildizayz inşallah tez geçer canım Allah hepimize güç kuvvet bebislere de sağlık selâmet versin
Ebbruc Yildizayz 17+2 , yemek yiyince muazzam bir ağırlık çöküyo üstüme ve yerimden kalkamıyorum , sanki son aylarımdaymışım gibi 🥲
minigiminannesi03 Yildizayz 9 haftaligiz sabahları hafif bulantilarim var bide yatarken helede geceleri coşuyor gibi bulantim
Yildizayz minigiminannesi03 kokuya hassasiyetiniz varsa da olur mide bulantıları çok şükür annem ve kayınvalidem bu konuda bana çok yardımcı oluyorlar beni mutfağa sokmuyorlar 🙏😂🥰
minigiminannesi03 Yildizayz sabahları bide akşamları kusmam falan yok rahat geçiyor hamileligim hatta ebem sen nasıl insansın hiç kusmuyorsun falan diye eylendi benimle daha ne istiyorsunuz dedim sürekli kussam etsem daha kotu dedim