Asil_hatun Bulaşık makinemi alalı 2 yıl oldu aldığımdan beri bulaşıkları temizlemiyor hep bahaneler uydurdular detarjani değiştirdm tuz ekleme dediler eklemedim boş temzilemiyor 50 defa geldiler bisey yapmadan gittiler ne yapabilirim
aylinpalaa Asil_hatun bende de Arçelik var ben çok memnunum beyaz eşya şans işi biraz da. Çağrı merkezini mi aradınız
ElifKumru Asil_hatun ay benimde çamaşır makinem öyle hiç güzel yıkamıyor bide acayip toz çıkarıyor kıyafetlerden illallah ettim. Servis geliyor makine temizleyici kireç sökücü vs satmaya çalışıyor ben zaten dışardan aldığım ürünlerle yapıyorum makine temizliğini. Daha 7 aylık bi makine
Asil_hatun Halfey kaynanamada aynisindan aldık onunki temizliyor benimki temizlemiyor 50 defa geldiler her geldiklerinde ayrı bahane urettiler aynı bulaşıkları 2 3 defa calistiyoroyrum yinede temizlemiyor leke leke kaliyor
Asil_hatun aylinpalaa evet aradim servisi gonderiyorlar servis hicbisey yapmıyor şu kireçli diye bahane ediyor kaynanamla aynı binada oturuyoruz kireçten olsa onunkide temizlemez aynı marka
Nskyhn Asil_hatun kullandığınız ürünler ne ki filtre temizliği yapıyor musunuz tuz parlatıcı finish kullanıyor musunuz çünkü benim de annemin de Arçelik hatta 3 programlı olanlardan ikimizin de tertemiz çıkıyor
Asil_hatun Nskyhn hepsini kullanıyorum canm her yıkamadan sonra filtre yi temizliyorum banamisin demiyor süt gibi lekeler kalıyor 2 3 kere aynı bulaşığı yıkıyorum yinede temizleniyor finiş kullandim temizlemedi simdi feyri kullaniyorum ayni
Asil_hatun ElifKumru öyle öyle bana diyorlar makinede sıkıntı görünmüyor midem.bulandi yemin ederim tüketici haklarına şikayet edeceğim sylediler götürüp bakacaklar yada yenisini gondericekler