Oznur663 Nerde doğum yaptınız acaba ben dsaha Samsun’a yeni geldiğim için bir doktor belirleyemedim hangi hastane ve doktor daha iyi birde fiyatlar çok yüksek biraz daha uygun fiyatlı olan var mı acaba
Ezel1323 Oznur663 ilk bebeğimi atasam Hastanesi’nde dogurmustum Aysın Akçay doktorum. Bunda da ona devam ediyorum muayene 375 tl
dilekvebeybisi Oznur663 merhaba hoşgeldiniz . Bende Medicana hastanesinde Hatice Yağmurkaya hanıma gidiyorum normal muane ücreti 365 TL Anlaşmalı kurum indirimi ile 295 TL ye muane oluyorum. Doğum ücreti geçen hafta sordum 7500 dediler.
Cen-net Ben medicana da Hatice yağmurkayaya gidiyorum şahane Bi kadın aşırı pozitif insanın gittikçe gidesi geliyor 😃çok tatlış doğumda şuan 7500 çok pahalı değil. Orası
Cen-net Oznur663 doğum. Ücreti dün gittik eşim sordu şuan için 7500 dediler yılbaşından sonra zam geliyomus
Oznur663 Cen-net özel sigortali falan degil demi canım yani almak gerekiyorsa hemen alayim özel sigorta paketi falan fiyat artmadan
Cen-net Oznur663 biz ger ay yatırıyoruz paket olarak alınıyor 10 bin TL sınırsız muayene ve doğum tedaviler hersey icinde