Minnakelif 40 + 5 oldum hastanedeyim 17.30 da fitil takıldı. 8 saat sonra çıkarıldı. Hafif ağrılarım oluyordu ama şimdi saat 04.16 ağrı sancı yok. Sabah damardan suni sancı ile devam edicez dediler. Bebek kanalda değil. Böyle olunca normal doğuran var mi.
ipekveatlas Minnakelif evet brn doğurdum. fitil ise uaramadı bidahaki sabah damardan suni verdiler sabah başladılar 10 gibi 1cm acıklık bebek kanalda değil tüm gün suni aldım gece 3:49da doğurdum
Minnakelif ipekveatlas bendede fitil ise yaramadı. Sabah yeni ekip gelince damardan suni sancı verilicekmis. Acilmam hiç yok. Insaallah bugun doğar
Dilayyyyy Minnakelif 39+2 de suyum geldi yatisim yapildi 2.5 cm ile sancm nst de cikiyodu ama bn hissetmiyodum fitil verildi sancilari hissettm ama bebek kanalda degldi oyizden hic oturmadim surekli egzersz yaptm skuat cok aşırı yaptm her sancm geldgnde skuat yapip ikindim o sekilde kanala indi
Minnakelif Dilayyyyy bende fitil ise yaramadı. Sabah yeni ekip gelince damardan suni sancı verilicekmis. Acilmam hiç yok. Insaallah bugun doğar