Cansu1- Kızlar bide yanmasından asla uyuyamıyorum boğazıma kadar çıkıyor tüm yediklerim geri iniyor mahvetti beni. Kustum içim dışıma çıktı hala geçmiyor gaviscon rahatlatıyordu o da rahatlatmıyor kafayı yicem
KkkkBbbb Cansu1- doktorum bana panto diye bir mide koruyucu yazmıştı mucize gibi geldi ondan sonra hiç mide yanması yaşamadım
Cansu1- Tugce3441 süt yoğurt temelde laktik asit diye almak istemedim rennie yok evde malesef hiç bu kadar berbat olmamıştım çok kustum ama hala yanıyor. Süt sizi rahatlattı ise deneyeyim
cansuturgut Cansu1- ben de aynıyım midemin yanmasından kusuyorum resmen ama bana yoğurt da süt de iyi gelmedi sadece rennie iyi geldi 4 kutu bitirdim resmen
Cansu1- Gny18 Melayke- Neslismom Aysenkaplann KkkkBbbb @cansuturgut @KkkkBbbb @Tugce3441 @Melikeeeyk kızlar ağlaya ağlaya uyuyakalmışım çok kustum gece gece. Bu gün kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim. Hiç bu kadar berbat olmamıştım. Bir taneniz akşam yemeğini kesmeni öneririm demiş bence çok haklı. Sindirmemişim hiç bir yediğimi akşam yediğim her şeyi afedersiniz gece kustum çıkardım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melayke- Cansu1- gastrit reflü sorunum var benim de malesef oluyor. Akşam yeme içmeyi erken kesmeni öneririm. 9 dan sonra bir şey yemiyorum ben. Soğuk süt içip yatıyorum yanma varsa
Gny18 Cansu1- salatalık varsa ye canım. Ben gaviskon fayda etmediği zamanlarda salatalık kemiriyorum. Falım sakız da iyi geliyor bana.
Melayke- Cansu1- Allahım acil şifalar versin sana bende öyleydim sanki yeni yemiş gibi hiç sindirmeden çıkarıyordum 9 dan sonra kestim 11 12 gibi prilam attım uyudum öyle öyle rahata kavuştum. Şu an azaldı şükür şikayetlerim senin de geçer inş canım benim
Gny18 Cansu1- canım akşam yemeğiyle alakası yok bence ya. Benim gündüzde çok yanar gece de pek bişey yemem ona rağmen yanar alev alev. Gaviskonu artık su gibi içiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
Kardelen_espark Cansu1- karbonat yala canım , dil ucuyla yemeklik karbonat 🤣 kaç paket bitirdim hatırlamıyorum ☺️👍🏻
A_syma Cansu1- Aksam yemegini erken yiyorum. Sade maden suyu icmeden yatmiyorum geceyi rahat geciriyorum. Gun icinde süt , rennie duo hafifletiyor. Aslinda hic biri kalici cozum degl
QUEEN088 Cansu1- Canım benim)kurtarıcın ola bilirim😄😄Ben 4 günde ağlıyorum sonunda buldum Yiyecek yemeden önce gastrotuss al iç.Günde 3 defa canım ama mutlaka yemeden önce.İnan akşama iyileşicen.