Snmbysl birçok insan dokturuna da soruyor, ya cevap alamıyor o an ya randevu almış bekliyor oluyor.. bence o anda panikleyen insan için, içinin örnekleri duyarak rahatlaması adına çok güzel bir şey bile olabiliyor soru sormaları.. ve birinin yazdığı gibi, her doktor farklı bir şey söyleyebiliyor ve maalesef günümüz doktorlarımızda yanlış tedavi uygulayan da çok.. o yüzden buradan birçok doktorun uyguladığı bilgiyi alıp belki bir başka doktora gitmesini ve sorup içini rahatlatması da olası.. özellikle ciddi konularda.. hatalı olan kesim evet insanları korkutan kesim bence de.. ama bunu birçoğu da bilerek yapmıyor.. eğer o korkutan kesim böyle şeylerde kendisi endişelenmiyorsa düşünemeyebiliyor maalesef.. ya da aman korksun bir şey olmaz diyen de olabilir maalesef.. ama bu konularda bence de çok hassas olunmalı.. yine de ben kesinlikle yararlı açıdan bakıyorum o postlara.. şu yöntem bir çözüm olabilir ama belki, ki bazıları öyle yazıyor yazılarının sonuna: “doktora gidicem randevu aldım/doktora sordum cevap bekliyorum ama içim içimi yiyor, lütfen olumsuz durumlardan çok etkileniyorum, bu durumu yaşayıp iyi olaylar yaşayan varsa yazabilir mi merak ediyorum..” gibi şeyler yazabilirler.. böylece belki insanların ne dediklerine dikkat etmelerini sağlatmak daha kolay olur..