Stella_0 Sehrbnon122 23+1 Benim kızım genelde uyuyor keyfine çok düşkün. Detaylı ultrasonda bile doktor o kadar sarstı yerini değiştirsin diye o sarsıntıyla uyudu 😂 gerçi bu sıralar çok kıpır kıpır hareketli sürekli ama günde bir kaç defa hissetsem bile yetiyor bana hanfendi uyuduğu için 😂
Stella_0 Sehrbnon122 Aman çok şükür 😊🙏 bazen merak ediyorum bende karnımla oynuyorum tepki var mı diye. İster istemez endişeleniyoruz tabi ki 😊
Senazeynep34 Sehrbnon122 canım benim olabilir o haftalar bizler her hareketlerini hissedemeyebiliriz. İyilerdir onlar sıkma canını 😊 karnını sev okşa, kitap oku, şarkı söyle onlar hareket eder 😊
Sehrbnon122 Senazeynep34 yasin suresi açtım canım haraket ettiler cok şükür korkuyoruz malesef yaa elde olan bisey degil annelik içgüdüsü heralde
nilsmomy Sehrbnon122 canım sen geri kalan 3 buçuk ayı nasıl geçiricen bu kadar evhamla valla yanlış anlama sana üzüldüğüm için söylüyorum canına yazık böyle günler geçmez ki biraz akışına bırakman lazım sürekli onlar için stres yapman onları daha olumsuz etkiler 🙏🏻
Sehrbnon122 nilsmomy ayy sus sus kafamı duvarlara vurasım var ahahah bu evham endişe yüzünden ama elimde degil gece haraket etmeye kadar uyumadım yasin suresi açtım falan haraket ettiler sonra anca uyuyabildim