zkivircik 37+4 oldum deli gibi kaşınıyorum sizde durumlar nasıl vallaha çıldırıcam yok mu bunun çözümü
Biroglanannesiii zkivircik Bende o hafta da aynıydım 37.haftam da tahminimce başladı doğana kadar devam etti doğumdan 1 hafta sonra geçti canım maalesef bir çözümü yok ilaçlar ve kremlerle hafifliyor o kadar elinden geldiğince kaşımamaya çalış yoksa döküyor her yeri benim yeni kendine geliyor
Tugce3441 zkivircik vücudum kaşınıyor şankı gunlerdır duş almıyorum psıkolojım bozuldu ıyıce gece uyanıp duş alıyorum günde 4 kez üst degıstıyprum kafayı güven
Sansmelegi12 38+2bende 30 haftadan beri deli gibi kasinti var Kafayı yemek üzereyim enfeksiyon var ama ıki gün önce gittiniz aşırı kalmamış dedi her gece kabus oluyo acaba piskolojik mi diyorum yok anam geçmiyor
elaesrbrk Bendede iki hafta sürdü yaklaşık cildiyeye gittim krem ve hap verdi fayda etmedi üç tane iğne verdi kullandım hafifledi çok şükür dediğiniz gibi kasintidan heryerim kanayip yara oldu kasinmaktan çıldırmak üzereydim
Aycha zkivircik Merhaba, kaşıntınız gebelik kolestazı nedeniyle olabilir. Karaciğer enzim ve safra asitleri testleri yaptırılmasında fayda var derim, naçizane.
123xyz Degerleriniz normal çıktıysa cildiyeye görünün.Özellikle gece uyandıran kaşıntı uyuz belirtisi
123xyz zkivircik kaşınan yerleriniz kasık arası gögüs altı el ayak parmak arasında mı ?Birde dalgalı çizgiler şeklinde döküntü oluşuyor mu?kolestazda döküntü oluşmaz uyuzda minik noktacıklar şeklinde tünel kazarak ilerler.