La_Liberte Dorukmomss bebişiniz erkek pipisi çok ortada ☺️ Allah sağlıkla size bağışlasın inşallah 🙏🏻
Sehrbnon122 Dorukmomss erkek hissettim canım ama devlette mi cektirdin ultrason fotosunu acaba net görünmüyor nedense saglıkla gelsin ❤️🙏
Dorukmomss elifuslu1002 sırtı dönük oldugunu nasl anladiniz valla ben orda bi bebek bike goremiyorum helal olsun size neguzel anliyonuz ya 😄
elifuslu1002 Dorukmomss son ve ilk foto kafası 2. Foto da sırtı dönük canım yani normal gördüklerimiz işte
ipekveatlas ilk resim kafatası ikinci femur kemiği üçüncü bacak arası (pipisi bile görünüyo) dördüncü karın çevresi anlamaktan ziyade ultrason terimlerini tanıyorum bpd kafa çevresi ac karın çevresi vs sağlıkla doğsun😘
ipekveatlas Dorukmomss evet postunu okumustum üzüldüm senin icin. tabiki sağlıklı olsun üzüldüm deme nedenim koskoca 7 ay onu kızım diye sevmişsindir simdi erkek insan bi afallar. olsun can sağolsun yine de erkek kız farketmez
Dorukmomss ipekveatlas kesinlikle öyle sağlıklı olsunda evlat evlattir rabbim kimseye aratmasin insallah
ipekveatlas can_1anne maalesef 3 boyutlu olunca hic bisey anlamıyorum normal ultrason görüntüsü varsa bakıyım
mom23 La_Liberte bu haftada erkek tahmini yapılmışti çok yüksek ihtimal demişti pipiyi gösterdi hatta. sonra gittim kız dedi doktorum kesin dedi :)emin olamıyorum hala :))