4gün önce doğum yaptım spinal sezeryan. Minnak prensesime şükür kavuştuk😍🤲 38+5te sezeryan günümüzü almıştık aslında herşeyimiz normaldi sadece çatı muayenemde çatımın dar oldğunu öğrendim risk olmasın diye sezeryana yönlendirilmştk doktorum tarafından 10 gün boyunca sezeryan korkum fazlasyla oldu nasl olacak öncesi o an sonrası falan baya araştırıp kendimi rahatlatma peşindeydim. Bu pazar günü sabah 6.30 gibi bi uyandım aniden suyum geldi arkasına nişanım geldi apar topar hastaneye gittik doktorumu aradım geldi tahlıller vs o kadar ani olduki herşey plansız şekilde sezeryana girdim ne olduğunu anlamadan. Belden yapılan iğneden korkardm ama bişey hissetmedim aniden sıcaklıkla belden aşağısı uyuştu zaten. Doktorum geldi hissim yoktu zaten başladılar 9,47 de bitaneciğim doğdu tam 38.haftama girdiğim gün oldu o kadar minnaktıki o kadae güzeldiki 10 dk içinde koynuma koydular çok güzel bi duygu kesnlkle öptüm kokladım giydirmeye götürdüler benım dikiş va işleride 20 dk sürdü odama çıktım. Bebeğim ve eşim annem benı bekliyolardı. 2saate ayaklarm düzeldi ama kaldırmadılar 6 saat sonra eşimle yürümeye çıktık şükür gaz hemen çıktı bebeğimde kakasını çişini yaptı herşey aniden ama çok güzel geçti çok şükür. 1gün kaldım hastanede bebeğim 2650 kg 47cm doğdu. Sadece ağrılar oluyo o zamanda evde iğne yaptırıyorum dikkat etmek gerekiyor ben ayaklandm 1günde kendıme bakıyorm duşumh eve gelnce aldm su geçrmez bant yapıştırdılar zaten kendımde aldım evde kullanmak için. Şimdilk aklımdakiler böyle herkese kolay doğumlar diliyorum korkulacak şey değilmş bebeğimi kucağma almam dünyalar bedel varsn ağrılarm olsn onlarda geçer elbet.🤲😍😊🧿