EmelBG KIZLAR isimli ,istediğimiz şekilde bebek halısı tasarlayan İnstagram hesabı yada Web sitesi biliyormusunuz ? Aldığınız tavsiye edebileceğiniz varmı ? 💁🏼♀️
EmelBG Mavi20 Baktım şimdide güzel görseller var canım teşekkürler 🎊.Bi fiyat alayım yarın şuradan bi kaç tane site varda araştırıyorum daha güzeli denk gelir belki 🎀
YeldaKarakolcuKk Bende araştırıyorum ama halılar bence pahalı uygun bir siteden alan arkadaş var mı ?
KayserigeLini38 Arkadaslar her yerdeki halılar hemennç hemen n11 de var ve daha uyguna ben halı stor avize herşeyi ordan aldım n11 den uygun baskanyermyok bence
KayserigeLini38 EmelBG mesela n11 de isimli halılar da yapıyorlar beğeniyorsun halıyı sonra mağazaya mesaj atıyorsun ismini söyle istiyorum falan diye onlr da dönüş yapıp cevaplıyorlar
KayserigeLini38 N11.com sitesi varya ordan aldım herşeyi mağazada beğenmiştim saray markasının halısını sonra da halıcı aradı kalmamış dedi 300 tlydi rastgele n11 sitesinde gezerken gördüm aynı halıyı ölçüsü de aynı markasında aynı 200 tlydi n11 den alıyorum herşeyi hiç sorun yaşamadım ve ne sorarsan sor hemen cevap veriyorlar çoğu ürün kargo ücretsiz
Nuryas Merhaba bayanlar bende bebeğimin odası için halı bakıyorum ama şuna karar veremiyorum bu bahsettiğiniz dijital baskı tüysüz altı kaymaz tabanlı halımı yoksa bildiğimiz normal tüylü halı tercih etmeliyiz açıkçası ben bu dijital halıları pek sevmiyorum halı gibi durmuyor zaten ve de pahalı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
EmelBG Nuryas Normel tüylü istiyorum ben canım çok hafif ince istemiyorum jel taban tarzı oturacak oynayacak üzerinde büyüyünce üşütür ince olursa .