aysun_35 Bende beş ağrısı yoğunlaşmaya başkadı birde sanki adet olacakmışım gibi ağrım var sizde durum nasıl
Ays_cskn aysun_35 32+2 yim suan nefesim daraliyor bu sira birde uyumakta problem yasiyorum arada bulant oluyor ve tabiki olmassa olmaz halsizlik asiri halsizim boyle kisaca😴
tugbaugur aysun_35 o ağrılar ara ara beni de yokluyor hele bel ağrısı 🤦🏼♀️ oğluşun hareketleri desen iyice sertleşti acıtıyor artık sıpa 😅
Fadimk aysun_35 yorulunca yada ayakta olunca bel ve bacak ağrısı oluyor düzensiz adet olacakmış gibi ağrı oluyor arada nefes almakta uyumakta zorlanıyorum mide ağrısı bulantı ve kusma off bitsin artık hamilelik normale döneyim benim gibi hamileliğini kusmayla geçiren var mı bilemiyorum 😓
aysun_35 tugbaugur erkekte bel ağrısı oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum bende bel ağrısı yaşıyorum
Haticeeklyc Benim bir kaç gündür bel ağrılarım oluyor. Arada da karnımın üstünde sızı onun dışında ödemim var sağlıkla gelsin oğlum da gerisi önemli değil 😌
Colahusu aysun_35 hayır canım aslında tuzlu yemem suyumuda cok içerim. Ama yürüyüş pek yapmıyorum hareketsizim ondan galiba🤨
Noname9492 Bu gece aşırı kasılma ve bacaktan vajinaya giren kramp gibi bir şey yaşadım acile gittim sancım çıktı ama önemli değil bu kadarı dediler alttan muayene etti açıklık yok dedi İnşaAllah zamanında gelir😢