efsaneana Kızlarım 32 haftamdayiz ama karnımın derinliklerinden tekme değil çok farkındayım rahîm bölgemde doğru pıt pıt sürekli atan birşey var acaba bebeğim hıçkırıyor mu bazen sayıyorum sayısı 10u geçiyor sizce nedir
Fatmanur__ efsaneana evet bende de oluyor sürekli şu 2 haftadır daha sık olmaya başladı 30 haftalık hamileyim ama hıçkırık o bariz belli oluyor zaten :))
2Bebek1Anne efsaneana ya bende 19+5 im ve bendede var o derinlerde bişi pıt pıt atıyor baya uzunda sürüyor mesela şuan 😃
Morkelebek26 2Bebek1Anne bnde 20 haftalığım bazen banada oluyor bende bu ne ki bu kadar sürekli oluyor yavaş mı tepikliyor acaba diyordum 🤣😁
2Bebek1Anne Morkelebek26 hıckırıyor galiba ama sürekli olmaya da başladı bende de içim gıcıklanıyor yaptıkca
izobellaaa-_- efsaneana bende 33+1 oldum. Bebeğin hareketlini kasıklarım da hissediyorum bu aralar da hareketi çok azaldı hareket etse de canım yanıyor artık
Morkelebek26 2Bebek1Anne evet valla benmki de 20 haftada kıpır kıpır özellikle birşey yedim mi çok hissediyorum 🤭