KadriyeDerin Kızlar sağ tarafımda bir ağrı var bugün hep koltukta oturdum uzanmadım acaba bundanmıdır ki
KadriyeDerin Fbd 29+1 günlüğüm sağ tarafımda 1 2 satır şiddetli değil ama böyle ağrı yani var rahatsız ediyor sadece
KadriyeDerin Ya cidden ne yapmalıyım bi ağrı için acile gitsem birşey yapmıcaklar parol falan içsem mi ki onu dicekler çünkü doğru biliyorum herhalde
Fbd KadriyeDerin benim gittiğim acil de ebe varmış ultrasonla baktı ama cihazı kullanmayı da bilmiyor zaten sadece kalp atışını dinlemiştik her hastanenin farklı .. ben ağrı kesici içmezdim yerinde olsam
Fbd KadriyeDerin dinlen bekle yarın a kadar geçmezse doktoruna danış bi . Bende de olmuştu oturduğum yerden kalkınca doprulamıyordum enfeksiyon çıktı varım senin de böyle problemlerin
KadriyeDerin Fbd hayır yok hiç enfeksiyon falan demedi doktorum tahlil daha önce yaptırdım ağrı olup gitmiştim de ama sağol geçmezse gidicem
Fbd KadriyeDerin evet parol öneriyorlar canım hamilelikte sadece ben ağrının seyrini takip edebil diye dedim içme diye 😊