Azra41 Adacan ya salaklar işte anlamiyolar aslında göbeğim yuvarlak yaygın ama çok erken ortaya çıktı bunlarda top gibi diyor ama top gibide degul yani 😄🙊
tarcinnnn Adacan erkek bebeğim oldu. Karnım görebileceğin en yuvarlak karındı 😂 herkes 3üçlere hamileyim sanıyordu. Ben tamamen hurafe olduğunu düşünüyorum halaa 😂
QUEEN088 Adacan Bende oğlumda sivriydi)Şimdide sivri😂😅Bir erkek diyorlar bir kız😂😂İnşeAllah yakında öğrenicem neymiş bu çoçuk😅
asena0609 Adacan Oğlum olucak ama karnım asla sivri değil yanlara doğru hep kiloda henüz alamadım 😊🙏🏼
Merve201119 Adacan tamamen yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum aslında ben cunki iki oglumdada karnım sivridir kıza hamileyim yine karnım sivri görenler bu da erkek diyo
girl_boy_annesi Adacan bence bu doğru kızım da 9 ay boyunca kustum Şimdi 1-2 kere akşam midem bulantı ve hiç bir şeyden tiksinmedim maşallah🥰
Gizem260 Adacan kesinlikle aşerme konusunda da öyle düşünüyorum alakası yok genelde tatlı şeylere düşkünüm kız mesela
elifuslu1002 Adacan kusma konusu biraz mantıklı biraz değil yengem kızda hic kusmadi erkekde kustu ha benim şuan erkek hiç mide bulantısı vs yaşamadım ama kısmen öyle yani
Gizemilhan Adacan yaaa linç yok😅 İnan ki ikisinin de farklı olmasını çok isterdim. Oğlumda da kızımda da ilk 3 ay inanılmaz kustum. Serumlarla ilaçlarla idare ettim ama kusmadan 1 saatim geçmedi. Haftaya cuma doğum yapacağım nasipse. Oğlumda yşamadığım ağrı sancı ne varsa hepsini yaşıyorum şuan 😁🥰
Asim_Mehmet Adacan Erkek bebek bekliyorum,karnım top gibi,ama hiç kili almaya müsait değilim, 6 ayda 1.5 kilo ancak alabildim
Adacan Asim_Mehmet ben oglanda bu ayda (5.5 aylığım) 4 5 kilo almıştım sanırım. Kızda -5deyim hala ama aldırmıyor kız çünkü yiyemiyorsun ilk 4 ayım zaten mide bulanti kusmakla geçti şimdi de düzenli yedirmiyor hamilelikte kilo hiç önemli değil. 30 kilo da alsan 6 ayda verirsin düzenli yer ve emzirirsen önemli olan rahat geçirmek bence. 20 kilo almıştım ilkinde 6. Ayım da hamile kaldığım kilodaydim
ikicocuklubiranne Omay0707 maalesef herkeste bir olmuyor oğlumda top patlıcan gibiydim çok çok kilo aldım. Kızımda daha az kilo aldım karnım daha derli toplu arkadan gören fark etmiyor bile hamile olduğumu 😅