Ddrjrjrr Geçenlerde tesettür elbise sormuştum şimdi karşıma çıktı. Diğer sitelere göre uygun ama neden bu kadar uygun aklıma takıldı. Daha önce bu siteden alışveriş yaptınjz mı kumaşı malı falan nasıl acaba? Pek emin olamadım neden ucuz
nilsmomy Ddrjrjrr ben yaptım yaklaşık 2 yıl önce yani ürünlerim göründüğü gibi geldi memnun kalmıştım tabi ki kumaş kalitesi fiyatına göre ama kesinlikle tercih edilebilir
ogretmennanne Ddrjrjrr ürünleri fiyat performans açısından denktir. Kot Pantolon almıştım güzeldi ama çok aşırı kaliteli değil tabiki fiyatına göre güzel
Sevde123 Ddrjrjrr onu bilmiyorum ama modaselvim den çoğu tuniklerimi aldım çok memnun kaldım ama kumaş bilgisine mutlaka bakın
hifasmother Ddrjrjrr her ürünü iyi midir bilmiyorum ama kimono ve şal aldım fotoğraftakinin aynısı geldi. Ben memnun kaldım açıkçası.
Ddrjrjrr nilsmomy hmm çok da kötü değildir inşallah kumaşı ya. Bide boyum uzun geçenlerde sipariş verdim boy ölçüsüne göre verdim Trendyoldan yazdıkları ölçüden daha kısa geldi inşallah bunların ölçüleri doğrudur
nilsmomy Ddrjrjrr aslında ürün açıklamasında kumaş içeriği yazması lazım oradan bakabilirsiniz, boy konusuda ben tunik almıştım boyları açıklamada yazdıkları kadardı
RehoGelin Ddrjrjrr ben 3 yıldır alışveriş yaparım daha ucuz dediğiniz fiyatlar epeyce zam gelmiş hali ürünler fiyat performans ürünü ama sağlam 5 6 takımım 4 5 tane trencim ve birkaç tek parçam vardır ne diz yaptı ne renk attı kalitesi iyi ama elbise almadım hiç onun için birşey diyemem
Ayseakbulut Ddrjrjrr ben çok alışveriş yaptım evet çoğu yere göre uygun ve ben alışveriş yaptığımda hiç sıkıntı yaşamadım ürünleri kaliteli ve sağlam geldi