eliffs95 Zencefili fazla attım acı oldu içtikten sonra bebeğim hareketlendi normal mi bilgisi olan varsa yazabilir mi
ipekveatlas eliffs95 bilmiyorum ne kadar attın ama ben baya tüketmiştim hamileydim covid gecirmistim bu yüzden
Betulxxx eliffs95 zencefil kullanma canım. Hamileyken baş limondan sıkıntı olmaz. 5 kere düşük yaptım. 1 tanesi muhtemelen içtiğim fazlaca baharatlı atom katılım yüzünden di. Şimdi korkma ama içme yani.
nilsmomy eliffs95 canım gebelerde mide bulantısına bile zencefil çayı öneriliyor. Bir şey olmaz günde 1 bardak limonlu balli zencefil çayı içebilirsin ben yeni covid atlattım hergun içtim
eliffs95 ipekveatlas 1,5 çay kaşığı zencefil kullandım bir kupaya acılık vardı yakıyordu boğazımı baya Soğuk algınlığına yakalandım iyi geldiği için tükettim ilk defa biraz zencefili fazla atmışım tadını bilmediğim için 😕
ipekveatlas eliffs95 ay cok atmıssın canım bi kupa icin. ben taze zencefil kullanmıştım ya. normal kavanozlar varya onların içine bi avuç içi kadar taze zencefil doğramıştıö
eliffs95 ipekveatlas Evet fazla attım yaa ama hepsini içmedim dokunur diye ben toz olarak tükettim taze almadım canım inşallah bişey olmayacaktır Allah’ın izniyle 🤲🏻
eliffs95 ipekveatlas İnşaAllah canım çok sağol içim rahatladı biraz limonu çok tüketmiyorum kan sulandırıyormuş sanırım bende de Demir eksikliği kansızlık var dikkat etmem gerekiyor biraz
eliffs95 nilsmomy Yaa dimi bişey olmaz Allah’ın izniyle sadece biraz toz zencefili fazla atmışım ama bebeğim hareketleri artınca korktum ister istemez 🥺