Sedoossss Ya kızlar bugün doktora gittim 13+5 cinsiyet daha erken ama erkek gibi dedi sizce değişme yanılma payı olabilir mi ? Kız istiyorum da sağlısıyla tabikide öncelik 🫶🏻
Elifderin34 Sedoossss ilk bebeğiniz mi ? Ben de çok aşırı derecede kız istiyordum hatta cinsiyet belli olmadan bir tane çok beğendiğim elbiseyi aldım ama doktor erkek dedi çok şükür sağlıklı olsun hiç farketmiyor ikiside evlat ikinci kız olur inşallah ikimizinde 🥰
SevincAksu26 Sedoossss bana dedi 13+5 erkek bir daha kontrole gittim 14 hafta da yine erkek gibi ama net bişey diyemem dedi
Srapemre Sedoossss benim de 3 yaşında bir oğlum var ikinciyi kız olsun çok istiyorum ana tabi en başta saglik çok önemli şuan 5 haftalığız daha yeni öğrendim 🤣🤣
SevincAksu26 Elifderin34 bende aldım 2 takım elbise ama doktor erkek dedi bir oğlum var ikinci kız olsun çok istedim ama nasip sağlıklı olsun yeter ☺️çok heveslenmemek gerekiyormuş öğrendim
Elifderin34 SevincAksu26 yaa rabbim sağlıklısını versin inşallah umarım kalbinize göre olur bundan sonrası 😍
Srapemre Melisssssss ben tekrar kan testine gideceğim doktor değer 1000 küsür olmadan kalp atışını duyamayiz dedi daha doktora bile gitmedim
Melisssssss Srapemre 1000 den de Fazla olması lazım bence benim değerim kaç bilmiyorum şuan ama 5 hafta değil de 6 yada 7 hafta da duyuluyor He tabi erken duyanlarda vardır