Lizbonn sliya30 umarım siz pişman olmazsınız :) biz asla düzgün kullanmadık. Direk kabin tipi hayat kurtarıyor 1 puset ile çok yeterli bana göre ama tabikide tercih meselesi 🤷🏼♀️
Hallerimvarbenim yamacalimoms Bastın nasıl oluyor yavrum fotoğraf atar mısın bi neden bundan daha iyi peki
yamacalimoms Hallerimvarbenim bunlar hantal kalıyor her yere sığmıyor elinde alıp taşımak çok daha zor daha fazla yer kaplıyor internette bir sürü maddiyata göre var baston Bebek arabasi, ben Chicco ohlala kullanıyorum çok memnunum
Hallerimvarbenim yamacalimoms Anladım canım bende bu tiplerden alcaktım da çok şık geliyordu dediğin de doğru birde bastonlara bakayım o zaman
Mlkysf sliya30 çok güzel görünüşü ama tecrübe eden ve 2 kez bebek arabasına para vermiş biri olarak söylüyorum max 1.5 sene sonra baston arabaya geçeceksiniz.Cunku bebek büyüdükçe bunlar hiç kullanışlı olmuyor
sliya30 Mlkysf bende iki bebek arabası elden geçirdim 🙈🤣 bu ikinci bebegin ilk arabası bence çok rahat olacak konforlu olmazsa bi baston daha alırız ne yapalım 🙈
Adacan Asansör varsa sorun olmaz bence ya 😁 ben travelde söve söve baston almıştım bunda hemen kaptım kabinboy arabayı 3 kat merdiven tasinmiyordu yani katlamasi ayrı zor zaten.