Son 40 gün kaldı meraktan ölcem Kime benziyor diye canım oğlum. Sizlerin kaç gün kaldı nasılsınız
Son 40🙈
Dilarey 16 🫶🏻
Dilarey son 59 ama zor günler basladi
Dilarey son 5 gün gelmek bilmiyorrrr ❤️
Bizimde son 40 😊
tazebiranne_hg04 bebeğınız kaç kilo?
Edabykl neden sezeryan dusunuyorsun n
Dilarey son 49 diyor ama o kadar beklemez benimki 😂😂
oznuroznur07 panik bir insanim normal dogum yapabilecegime inanmıyorum ve bu yuzden planli bir sekilde sezeryan istiyorum yeterki saglikla kucağıma gelsin sezeryan olmak bir eksik anne yapmaz kimseyi herkes karşı ama ben hic değilim 🤗
Edabykl evet panık atak varsa fılan ve gonlunden oyle gecıyorsa neden olmasın sonuçta ıkısının sonucu da aynı . Sadece merak ettm ben ılk dogumumu sezeryan yaptm . Ikıncıyı normal yapabılmek ıcın doktor buldm . Zorlanmadm hıv hemen ılk gun ayaga kalktmsezeryan cok guzeldı. Ama suan ne olcak bılmıyorum .normal dogumu da yasamak ostıyorumuve de ılgılenmem gereken bır cocugum oldugu ıcın . Hemen ıkısıne de bakmaya baslamak ıstıyorum😀
oznuroznur07 ben devlet hastanesine gidiyordum orda devam etseydim mecbur normal dogum yapiliyo sezeryan yapmiyolar ve hastane gercekten çok kotu çevremde olan herkeste bir travma kaldi orda ben zaten panik bir insanim bide orda normal yapsaydim bilmiyorum nolurdum daha cesaretim olmazdi sanirim çocuk yapmaya 🙈
Edabykl benım arkadasıma da aynı sekılde travma yapmışlardı normalden sezeryane donmek ıstemıstı evıne donmek ıcın . Cok zor gerçekten devlet dıye demıyorum ozelde de oyle ınsanlar vardır ısını sevmeyen ,hastalara hele kı bı gebeye travmalar yaşatabılcek . Allah karşımıza gercekten vıcdanlı ınsanları cıkarsın ınsallah
oznuroznur07 Amin insallah en cokta bundan korkuyorum ama özelde yinede bi nebze olsun daha bi ilgi goruyosun devletlerde bu ilgi yok doktor zorla muayne ediyo ebe zorla dogurtuyo bizim insan oldugumuzu unutuyolar gerçekten
Edabykl aynen oyle cok haklısın ısını sevmeyen cok ınsan var . Insanı da sevemıyorlar