Nura_y 38+6 haftalığız bebiş öyle bi hareket ediyor ki oturup ağlıyorum resmen canım çok acıyor acaba kasılma böyle mi oluyor ben anlamıyorum tecrübeli annelerden yanıt bekliyorum
Birkuzucukbeklerken Nura_y kuzum bebek karnında toplaniyorsa karnında sertlik oluşuyorsa bu kasılma oluyor
gozdeyagci bilgegk bilmediğim için soruyprum, bebek nasıl toplanıyor? Karında tek bir bölgede sertlik mi hissediyorsunuz?
bilgegk gozdeyagci Ben 22 haftamda erken doğum yaptım canım son hafta kasılmalarım çok fazlaydı tek tarafta bebek taş gbi oluyor hissediyorsun zaten
elifuslu1002 gozdeyagci bir tarafa toplanıp sert de ola bilir karın bolgem komple sert de ola bilir 1 kere olursa endişe etmeyin takip edin ne kadar süre sertlik devam ediyor ne kadar zamandan sonra tekrar oluyor düzenli iste doktoruna dansı
Nura_y elifuslu1002 yarım saattir böyle devam ediyor göbeğim tamamen sert o yüzden küçük bi hareket bile etse canım çok acıyor
elifuslu1002 Nura_y doktoruna bir sor istersen cnm 32 haftalığım benimde oluyor ama 30 sn 1dk içinde geçiyor günde 1kez 2 kez oluyor sadece