anne96 kızlar aglıcam hala cocuga ısım bulamadık yaa hıc bısey ıcıme sınmıyor en son omer dedık sızcd nasıl baska onerınız var mı 🥺🥺🥺🥺🥺
girl_boy_annesi anne96 Ömer güzel canım ama yanına onu yumuşatacak bi isim bulmak lazım Ömer Halis Ömer şelim Ömer Salih Çünkü nerede tek isimli Ömer gördüysem aşırı hareketli çok fena oluyorlar
kelebek03-6 anne96 poyraz,ege, asaf, yiğit, mert,yusuf, anıl, koray, kuzey, ayaz, ömür, buğra, göktuğ, demir,kayra,arel Bunlarda güzel tavsiye edebildiklerim🌸
sliya30 anne96 Ömer çok güzel isim yegenimin ismi Ömer Faruk mesela ama küçükken çok yaramaz oluyorlar 😂😂😂 ama şimdi ergen zamanı çok sessiz sedasız 😂😂 Ömer halis çok güzel isim.. Ömer de tek başına güzel oğlum olacak ben başka isim bulmasaydım Ömer halis içime sinerdi
Vildanbahar61 anne96 Oğlumun adı Ömer Asaf çok isteyerek verdik ismini biraz hareketli oluyorlar ama olsun hiç pişman değilim koyduğum için 😍
Derins Ömer ismini tek koyma ağır mı geliyo benim erkek kardeşim çok çektirdi halada 30 yaşında çekiyoruz
Minnakmomo Ömer ali benim oglusumm iyikide koymusumm herkes omerler yuz guzeli olur diyodu hakikaken bal kaymak surat omerim