Busbuss12 Kızlar şuan 37 haftalıgım , ikinci oğlumu bekliyorum , kacıncı haftada geldi , acılmanız ilerlesın diye neler yaptınız? İlkinde 4 cm le gittim saat sabah 8 de aksam 9 bucuk ta dogurdum , bunda evde beklemek istıyorum ,
SutlacimiYedimmiBen Busbuss12 canım bnm ikincide sancim başladığı an hic durmadan evin içinde yürüdüm sanci gelsede gelmesede sicak suya oturdum zaten sıcak suya oturup kalktıktan sonra yarim saat anca dayanabildim evde gttigimde 9cm acilmam vardi sadece 3 saat çekmiştim sancimi zipliyordum sanci geldiginde en son 3dkda bire inince gtmistim hastane yakındı diye yoksa yolda doğuracaktım 🤭💪🏻
gldn065807 Busbuss12 ikinci doğum gerçekten çabuk oluyor benim suyum geldi gitti 1 saat içinde sogum yaptım ben bile inanamadım bu kadar kolay ve çabuk olmasına çok bekleme derim biranda acılma oluyor
Aslanidikut Bende 38+4 günlük hamileyim şuan sancılarım var gibi ama bekliyorum bakalım nasıl olcak merak ediyorum yaa ilkinde muaneye diye gittim doğum yapıp çıktım ne sancı ne başka bşy sanki ilk hamileliğim gibi acemiyim bu sefer 😅
Busbuss12 Aslanidikut maşAllah canım valla ben kocamı dinlemdm gittim suni sancı aldım , son saatlerde cok acı cektim bu sfer evde cekim tabi Allahtan bişi cıkmazsa yani
Busbuss12 SutlacimiYedimmiBen maşAllah canım inşAllah bende ikinciyi oyle dogururum hastaneye gidip tek kalınca insan yapamıyor devlet hastanesi yanınada kimseyi almıyor ,
SutlacimiYedimmiBen Busbuss12 evet canım biliyorum bnde iki dogumumu devlet hastanesinde yaptim ilkinde suni alip 10 saat doğurduktan sonra ikinciyi evde 3 saat çekip hastaneye gittigimde 15dkda doğurmak benim icin gerçekten inanılmaz iyiydi hediye gibi