0581 Kızlar bu durumu yaşayan varmı bebeği dönüp kanala giren oldumu? Egzersiz ler varmış kafam çok karıştı lütfen yardım edin 🤕
Banubalc 0581 canımm merhaba bende seninle aynı endişeyi taşıyordum 32.haftamda ama bebeğimin başı bi hafta sonra Doğum pozisyonunu aldı acele etme sabırlı ol dönüyorlar 😌şu anda 35.haftamızdayız 33 de döndü benim paşa
0581 Banubalc kilosu artıyor ama 3 hafta da boyu sadece 1 cm uzamış normal olup olmadığını da bilmiyorum ama insan yeri dar diye düşünüp kafasında kuruyor bugün doktordan geldim 2.100 gram olmuş .Ya dönemezse diye düşünüyor insan .
Banubalc 0581 dönüyor dönüyor merak etme sabırlı ol son haftasında bile dönen var o bebegin keyfine kalmış bi durum takma kafana stres yapma 😌
0581 Sağol canım bende egzersiz mi yapsam diye düşünüyordum 😊😊 inşallah bizim kız da çok bekletmez döner baş aşağıya 😊😊 yan yan durmasından dolayı bel sırt ağrısı tavan yaptı
0581 Melike2305 yan yatınca dürtüyor resmen bi yerinin üzerine yatıcam diye endişeleniyorum kimsede de duymamıştım 300 de bir ihtimal miş bebeğin anne karnında yan durması ama şimdi biraz daha rahatlarım 🙏🏻