Esrakky Kızlar erken dogum riskim cok yuksek acılmam var daha kac gun bekler bilmiyorum allah yardımcım olur inşallah kilosu cok az bence sizce kac kilo bu haftalarda ?
aylinpalaa Esrakky kilosu gayet güzel sıkmayın canınızı inşallah vaktinde kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Serapalptekin2 Esrakky bence cok az değil kilosu çünkü 42 hafta bekledim doğum için 3.340 gram doğdu bir anda toplanıyor dogduktan 1 ay sonra 4 kiloya cikiyorlar
Dilek1001 Kilosu normal canım kaç cm açılma bende 35jm sancilar var açılma yok bugün çıktım hastaneden ciğer geliştirici iğne oldum iki doz
Esrakky Birkuzucukbeklerken Ya aslında haftası daha cok küçük ya erken gelmek istiyor ciger geliştirici oldu
Pelinakcn Esrakky kilosu gayet normal bence 34+0 da gittiğimde 2500 gr dı yaklaşık bebeğim ve zamanında doğuma göre 4 kg ve üzeri bekliyorum dedi doktor
Fasulyeninannesi- Esrakky ben 33+6yim su an 2.200 benim ki doktor gayet iyi dedi kilosu icin ama sen dogum yaparsan belki premütüre olabilur bilemiyorum 2.500 asagisi icin oyle diyolar
Momtobe_ Esrakky Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Kilosu iyi tabi benim ablam 38. Haftada doğum yapmıştı 2bucuk kiloydu gayet sağlıklıydı içiniz rahat olsun:)