Merhaba herkese kızlar😍 annelik o kadar güzel birşey ki bununla başlamak istiyorum öncelikle Allahim herkese nasip etsin guzel ver zor😍 sorunlu geçti sayılabilecek hamilelik süreci geçirdim. İlk başlarda 27. Haftalarda su fazlalığı vardı surekli hastahaneye git gel şeker yükleme kan testleri bir süre bogustuk bununla daha sonra tiroid düzensizliği çıktı ayda bir kan verdim yine dahiliye doktoruna git gel yine su yolu oldu hastahane🤭 sonraları ufak bir kanamam oldu onu da atlattık derken bu kez kanda pıhtılaşma değerlerim ve d dimer değerlerim yüksek çıktı yine hastahane yolları. En son 36. Haftada pupp denilen hamilelik dokuntulerim oldu tüm vücudum kırmızı şekilde kabardı.kaşıntıdan uyuyamıyordum bu sefer cildiyeye git gel yine stres dolu zamanlarım oldu bebeğime birsey olacak diye. Doktorum dokuntulerim artınca beni erken sezeryana aldı artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Benim için çok heyecanlıydı hayatımda hiç ameliyat olmamıştım çok korkutucu geliyordu ama cevremdekilere de korktuğumu çaktırmadan güle oynaya ameliyathaneye girdim. Spinal hiç mi hiç acımadı aynı bilekten damar yolu açımı gibi bir acı sadece sonrasinda bacaklarda bir sıcaklık ve sonda takımı oldu onu da hiç hissetmedim. Ameliyat başlayınca 10 dakka sonra bebeğimin sesi geldi o an bütün herseyi unutuyorsunuz zaten 😍 bebeğimi öptüm kokladım mis gibi sarı bi oğlum oldu. O odaya gittikten yarım saat sonra ben çıktım. Sancı tabiki oluyor ama asla dayanilmayacak gibi değil sancı oldukça agri kesici yapılıyor. Ayağa kalkmada da asla sancim olmadi abartilan kadar kimse korkmasın 1 hafta da iyilesiyorsunuz. İsteyen herkese Allahim nasip etsin bebeğinizi aldıktan sonra tüm acılar sitemler geçiyor hicbirseyi kafaya takmayın Bu dünyada yiyecek ekmeği olan bir şekilde doğuyor. Benim kadar stresli geçiren yoktur belkide hamileligini ama şuan bebegim koynumda uyuyor dilerim ki herkesin hamileligi doğumu guzel gecsin saglicakla kalın ♥️