Karelinannesi Bugün nişanım geldi kızlar sancım yok doktoruma yazdım sancın yoksa endişelenme dedi. Çatı muayenesinden sonra nişanı gelenler ne zaman Doğum yaptınız ? Bu arada haftam 38+0
19092021 Karelinannesi aynı dün 38+0 da çatı muayenesi oldum gece nişanım geldi sabah devam etti nişan doğum ne zaman olucak merakla bekliyorum bu konuda tecrübesi olanlar cevap verse keşke bende iki tane post açtım ama kimse bir şey demedi
ilkgebelikk Karelinannesi bende 37+4 de çatı muayenem yapıldı. 3 cm açıklık var dedi doktor, gecesinde yalancı sancım oldu sonraki günde nişanım geldi. Hemen doğururum diye düşündüm ama 3-4 gündür bel ağrıları, ara sancılar olduğu halde gelen giden yok. Doktor gerçek doğum sancıların başlamadan gelmene gerek yok dedi
Gattem Benimde 38+3 günde kontrole gittim catı muanesi yaptı ancak 38+ 5 de ise yürüyüş yaptım 50 dakika eve geldiğimde nişanım gelmişti seffat hafif sarımtırak bi avuc akıntı seklindeydi
Gattem Hafif hafif sancılarım oluyor catı muanemde zaten 1,5 cm acılma var dedi doktor sanırım devam ediyor cünkü vajinamda batma hissi ağrı var birde sağ kaburgamda ağrı var bekliyorum bakalım cuma günü sabah 10 da randevum var doktor ne söliycek bakalım
Karelinannesi Gattem bana da 2 cm açıklık var dedi canım. Ya ben bide şeyi merak ediyorum. Bilinçli olarak gittim çatı muayenesine hiç korkmadan yani kendimi kasarsam sıkarsam daha çok acıtacak bildiğim için çok gevşek ve rahat gittim. Ama canım çok yandı bilmiyorum belki doktordan kaynaklı ama.. acaba ikinci çatı muayenesinde aynı acı olur mu yoksa biraz daha az mı olur yani iyice açılacağı için🙏🏻 Aklıma geldikçe korkuyorum muayeneden 🤷🏻♀️😞
Gattem Benimde cok acıdı normalde acı eşiğimde yüksektir ama benim hatam cok kastım kendimi cuma günü tekrar bakıcak inşallah bu seferki acımaz acılmam ilerlediyse kendimide kasmamaya calışcam inşallah seninkide acımadan kolay bi sekilde atlatırsın🙏🏻
Karelinannesi Gattem inşallah sende atlatırsın acısız ağrısız canım🙏🏻 Cuma günü bulabilirsem sana yazarım ağrın oldu mu diye.. benimde canım tatlı değildir ama bu çatı muayenesi beni baya korkuttu😞
Karelinannesi 19092021 dimi ya o kadar doğum yapan annemiz var keşke bilgilendirseler.. inşallah güzel acısız ağrısız doğumumuz olur 🙏🏻🙏🏻
19092021 Karelinannesi evet 2 cm açılmam var nişan geldi belim ağrıyor ama ne olacağını bilmiyorum şuan beni ne bekliyor
Karelinannesi 19092021 aslında bel ağrın geçmediyse doğumun baya yakındır canım hele duş alınca geçmezse.. benim sadece kasılmam var Allah yardımcımız olsun
19092021 Karelinannesi yok hiç geçmiyor geldiğimden beri ağrıyor yarına kadar bekliycem geçmezse giderim belki doktora
prenseslerblogg 19092021 bende aynı senin gibiyim canım sabah nişanım geldi sonra doktora gidip çatı muayenesi oldum 2 cm açılma var dedi hala bekliyorum ara ara sancılarım vuruyor belimden kasıklarıma doğru bakalım hayırlısı 😊
Karelinannesi Neslihan37_ hem heyecan hem korku Allahım sen yardım et🙏🏻 Canım kaç kere çatı muayenesi oldun ?
19092021 prenseslerblogg doğurursanız buraya yazın takipe aldım postu hayırlısıyla doğumumuz olsun inşallah