Neriman59 İyi akşamlar kizlar 28.haftaya girdik bı kac gündür bacaklarım ve ayaklarım şişiyor çalışırken çok zorlanıyorum üstüne basamiyorum resmen ne yapmalıyım acaba bu konuda doktora gitsem mi bilemedim ay sonu kontrolüm
Easl Neriman59 doktor magnezyum başlatıyor ödemde tuzlu yememek gerekiyor falan. Bana hiçbiri fayda etmedi varis çorabı kullanıyorum
HanifeAhmet Neriman59 23 olucaz 2 saate şuan bende öyleyim acıdan ve ağrıdan ayaklarımın üzerine basamıyorum çok sisiyorlar 😒😒
HaticeTekin Bacaklara kadar şişme varsa elbette gidilmeli benimde şişiyor ayaklarım ve bilek kısımları kızarıklık ve bacağa kadar şişme olursa direkmen acil e gidilmesi gerekir
Neriman59 HaticeTekin sağlık ocağına gittim tahlil için orda normal dediler ama içim rahat değil galiba gitsem iyi olacak
Neriman59 HanifeAhmet bende resmen sabah kalkmak işkence gibi geliyo eve ölü gibi geliyorum sıcak bı yandan yorgunluk bı yandan bı ağrı 😔
Merveeall Aynı benim durumum ayak sisliklerine tuzlu su çok iyi geliyor ve kolonya ağrısı acısı içinde ayrıca doktora gidilmesi gerekir benim iki gün sonra kontrolüm var orda diyecek bakalım ne diyecek
Neriman59 Merveeall deniyorum tuzlu su ama değişen bişey olmuyo 😔bende artık önümüzdeki hafta falan giderim bakalim
Ozlemsarap Ödeme bulantı eşlik eder tansiyon beklenenden yüksek olursa gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor bu durum o yüzden duzenli doktorunuzun durumdan haberdar olması önemli bu illa olacak diye bisi yok ama başından önlem almanız önemli tabi ki
Neriman59 Ozlemsarap çok şükür başka bir sorunum yok bulantı tansiyon herhangi bişey yok ama sadece ayaklarım bacaklarım sisiyo eve gelince işten üstüne zor basıyorum böyle giderse doktorumla konuşup rapor almayı düşünüyorum bakalim
Ozlemsarap Neriman59 32 ye 3 hafta kala sıcaklar çok olduğu için hazirandan sonundan itibaren rapor aldım bende verdiğim en iyi karardı sıcaklarda asla çekilecek gibi hamilelik hepimizin yardımcısı olsun
yldz_tugce Kızlar youtube da elçin demirelin ödem icin bi egzersiz videosu var, rahatlatıyor baya. Tavsiye ederim