Ayse_tusem_buglem Bugün ayrıntılı ultrason a girdim bebeğimi net şekilde göremedim bı fotosu bile yok çok merak ediyordum 😢
girl_boy_annesi Ayse_tusem_buglem inşallah bana hiç bir foto vermesin ama bebeğin eşi yukarı çıkmış müjdesi versin o kadar çok istiyorum ki sonuçta doğunca göreceğiz inşallah canını sıkma balım 🥰🥰
Hanife47 Ayse_tusem_buglem bende devlette yaptırdım banada foto vermediler ama bebbrgin yüzü çok net bir şekilde gösterdi
Ayse_tusem_buglem Esseses hayır özelde girdim foto vermeyeceğiz demişlerdi biliyordum ama net görürüm sanıyordum
Ayse_tusem_buglem QUEEN088 ben ultrason hiç net değil deyince de yağ dokun fazla ondan öyle dedi 😢 eve gelince çok ağladım onada canım sıkıldı
mimar_anne Ayse_tusem_buglem üzüldüm senin adına bende haftaya gidicem çok görmek istiyorum anlıyorum seni bir sonraki ultrasonda en güzel şekilde görürsün inşallah yavrunu canım
Tgb_123 Ayse_tusem_buglem yani bu dediğime kızmayın ama bebeğiniz sağlıklıysa bi hastalığı yoksa şükür etmek yerine bi fotoğraf için ağladınız mı cidden ağlayıp bebeğinize üzdünüz varsın hiç fotoğrafı olmasın zaten bi kaç ay sonra kucağınızda olucak
Esseses Tgb_123 neden öyle diyorsun ki bebeğini merak etmek görmek istemek kadar doğal bişey yok bence sağlığı bambaşka Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin ama bu başka insan görmek istiyor..
Ayse_tusem_buglem Tgb_123 fotoğraf için ağlamadım canım görmeyi çok istiyordum onun hevesiyle gittim ve ultrason neden bu kadar kötü gösteriyi deyincede yağ tabakan fazla dedi doğru düzgün ilgilenmedi bile
mimar_anne Tgb_123 bebek sağlıklı olunca tatbiki şükretmiştir ama insan görmek istiyor bende çok heyecanlıyım mesela haftaya gidicem göremezsem bende üzülürüm çok normal bu yani
Ayse_tusem_buglem girl_boy_annesi Allh razı olsun canım çok canım skldi hani kiloya da laf edince bende buraya yazmak istedim bu arada benimki de çok aşağıda eşi aşağıda ymis iki haftaya çıkar dedi inşallah sende hayrlı haberi alırsın.gebelkk çok hassas bir süreç
girl_boy_annesi Ayse_tusem_buglem inşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza🤲🏼 kiloya laf etmesi can sıkıcı olmuş üzülme sen yinede
Ayse_tusem_buglem Hanife47 benn özelde yaptirrdim canım doğru düzgün ilgilenmedi misal ben burda görüyorum bebeğin cinsiyetini net şekilde söylüyor mus doktorlar.ben demesem asla bakmıyordu ben sorunca da kıza benziyor deyip geçti gösterse ne kaybedecekti
Ayse_tusem_buglem Hanife47 ayrıca ultrason neden bu kadar kötü deyincede yağ tabakan fazla dedi iyice moralim bozuldu
Hanife47 Ayse_tusem_buglem anladım bende cinsiyeti sordum görürsem söylerim dedi cinsiyeti erkek dedi yani benziyor falan demedi çünkü dediğin gibi net bı sekilde görüyorlar zaten