1Papatyannesi kuzum biraz yanlış düşünüyorsun sanki doktorlar zararlı olan hicbirseyi yaptırmaz bizi ve bebeklerimizi riske atmaz buna karşı olabilirsin ama glikoz 2 dilim baklavaya es değer ve eminim günlük hayatında tatlı yiyorsundur kimse dort dortluk besleniyorum diyemez suan bir çok şeyde glikoz katkı maddeleri oluyor aslında hicbirsey doğal değil. Burda kac post gördüm bebeğimi 30 lu haftalarda bilmediğim bir şeker yüzünden kaybettim diyenleri çok üzücü bir olay şu zamana kadar etrafımdaki herkes yaptırdı ailesinde şeker olan kişi de şeker çıkmadı tam tersi ailede şeker olmayan kişide değerler iyi olmasına rağmen şeker çıktı o kadar ciddi ve hassas konu ki bebege geçirilen şekeri düşündüğün kadar bunun iki dilim baklavaya es değer olduğunu birçok şeyde glikoz bulunduğunu ve herhangi bir durumda kötü sonuçlar dogurabilecegini de unutma kesinlikle doktorun senin söylediğinden sonra böyle birsey yaptığını sanmıyorum kac kisiyle ilgileniyorlar suyun fazla olmasının ilk sebeplerinden biri şeker bunu iyi düşün derim inşallah hersey gönlünce olur sağlıkla alırız 💜