Burda doğum hikayelerini okuyup kendimi sürekli motive etmeye çalışıyodum gelelim doğuma 15 ağustos pazartesi günü sezeryan gunumu almıstım tabı günler geçtikte bende panık korku basladı dün hepten fazla korku sarmaya basladı hastaneye gittik yatış işlemleri yapıldı tabi bende korku tavan odaya geçtim hemen önlük giydirip ameliyathaneye götürdüler aneztezi doktoru geldı pozisyon aldırın dedi ben genel olmayı beklerken spinal oldum ikna ettiler benı pozisyonumu aldım spinal iğnesi yapılırken hiç hissetmedim hemen yatırdılar ben uyusmadım dıyıp duruyorum sureklı 😂 bacaklarını kaldır bakalım dedıler sankı beton dökülmüş kaldıramadım sonda uyustuktan sonrs takıldı doktorum geldi işleme başladılar midem cok bulandı sureklı seruma bısey enjekte ettıler gectı dokunma cekmıstırme hıc bısey hissetmedım sadece sedye sallandı benım tansiyonum dusmeye basladı sanırsam sakınlestırıcı verıldı heralde miniğimi bana gosterdıler sonra babasına goturduler dikişlerim dıkılırken benım kafa leyla olmuş uyumaya yer arıyodum😂😂 30 dk falan surdu heralde odaya cıkmam hemen bebişimi emzirdim aksam yürütmek ıcınn geldıler ilk 2 kalkısta bıraz zorlandımm dikişlerim yandı gazımıda cok rahat bı sekılde cıkardım korıdorda tek basıma yurudum hastaneden bugun taburcu oldum evde de yavas yavas yuruyorum yurudukce ağrı hafıflıyomuş