Yarenn92 sliya30 ben geçen gün amazondan aldım hastane çıkışı 470 tl verdim gerçekten çok pahalı herşey
Merve201119 sliya30 öyle canım hersey çok pahalı geçen iki oğluma şort ve tişört aldım birde hastane cikisi aldım üçüncü bebeğime 5 parça seye 1090 TL para ödedim gelene kadar eve fişe bakıp durdum
Bozoresse sliya30 ben isimli hastane çıkışı yaptırdım kumaşi ı çok güzel 11 parça battaniyeside nohut battaniye ve çok kaliteli isimlerde nakışlı ve hep istediğimiz sayfa 320e yaptırdım çokta memnun kaldim
sliya30 Bozoresse nohut battaniye kardeşim de almıştık o kadar kullanışlı ki 6 yıldır bizle saklıyor 😂😂
Derya sliya30 sen büyüyünce gör birde yok ilk adım ayakkabısı yok montu yok mayosu derken maaş bitti😂
Rapunzelinanasi sliya30 ben trendyoldan imajbebe’bin Laleli 5’li hastane çıkışı aldım 200 gibi bir şeydi. Bir de bebeqon’dan 11 Li isimli hastane çıkışı yaptırmıştım o da 280 gibi bir şeydi ben yaptırdığımda. İkisi de çok güzel geldi
Yarenn92 sliya30 10 lu aldım canım https://resimyukle.io/r/IHOLMLj6bm şunu aldım açılıyordur inşallah
Saheser sliya30 o kadar kolay olmuyor malesef çalışıyorum ama hiç bişeye yetişilmiyor daha ortada ne beşik var ne bebek arabası anca kıyafetlere yetişmeye çalışıyorum bi parça tulum bile 250 lira olmuş yetişilmiyor hiç bişeye insan hepsini alayım istiyor ama olmuyor
Rapunzelinanasi sliya30 350 olmuş ama şu an baktım ben de bayağı oldu ben yaptıralı 😔 yine de bakın 12 parça ürün geliyor. 11 i bebek için kullanılan, bir de isimli bez çanta geliyor yanında ben beğendim ürünlerini ☺️