DemirinAnnesiiii Musicteacher sağlığı yerinde ise hiç problem etme canım 38. Haftamdayım 2735 gram ama doktorum sağlığı yerinde dedi doktorum
Eliferimm Musicteacher dün 32+4 de gittim tam 2 kiloydu normal dedi, bencede sağlığı yerinde olsun da kilo çok sorun değil küveze girmeyecek kadar olmuş
Unlukacar Musicteacher 35+1 im bende canım bugün doktor kontrolüm vardı 2500 gr doktorum gayet iyi dedi benim birde erken doğum riskim var bugün yarın doğum yaparım
Musicteacher DemirinAnnesiiii sağlıgı iyi çok şükür ama gelişimi çok yavaslamış bu hafta dedi. Kontrol a almamız gerekiyor dedi
Musicteacher Eliferimm ilk kızım 31 haftalık 1740 doğdu. Şükür olsun gecti ama doktorumz bu hafta gelişim çok yavaslamış dedi
Unlukacar Musicteacher kesinlikle canım inşallah ilkler sabırsız bu bıdıklar sabretsin valla belirti veripte doğuma gideceğim diye tetikte kaldım
Musicteacher Unlukacar 2. Cocukta dinlenilmiyo pek, hep ayakta iş güç halinde olunuyıo. İstirahat şansınız varsa bol bol yatarak geçirin 🤍
Oelrlrkmemdmd Musicteacher bence 2.500 den yukarı Doğan bebeklerde çok sorun olmuyor benim bebegim 28 haftadan beri geri gidiyor sıkı takipteyiz 2.500 geçsin diye dua ediyorum şuan 33+1 iz 1 Ay var doğuma sezeryan olacağız
Musicteacher Oelrlrkmemdmd inşallah 38 e gelir, ben 35 +3 oldum. Doktorum 38 ü tam doldurmamı bekliyor
Unlukacar Musicteacher hiç yok canım 22 aylık oğlum var hep peşindeyim tek dinlendiğim uyuduğu zamanlar
Meltemsalhogl Musicteacher benimde aynı 35 hafta 2350 ama bnm 15 gün hic kilo almadı kovit olmuştum suan herzamn cok alir diye busey yok bazen yavaslayabiliyo beslenmeye bağlı