LamiyaCetinkaya QUEEN088 inanırsan hələ şokdan təzə ayılıram, 1-2 gün də test eliyim əmin olum istəyirəm ilk müayinə özelde olsun, birinci uşaqda dövlətə getmişdim ürək döyüntüsün dinlədim😶
LamiyaCetinkaya ElifTol ne şanslısın kız, tü tü maşallah 😍 ben ilk gebeliğimde 9 ay kustum resmen, umarım bu öyle olmaz
ElifTol LamiyaCetinkaya yaa kader arkadaşım mısın acaba 🤣🤣 bende kızımda doğurduğum gün bile kustum. Kusmaktan psikolojim bozulmuştu Allah biliyor ya bebek istesem de şu gebelikten çok korkuyordum ilkinden dolayı. Çok şükür maşallah diyim şu an çok iyiyim 🤲🙏
Meleeeda111 LamiyaCetinkaya şimdi eşime gosterdim o da iki cizgi var diyor inşallah vardır hakkinizda hayırlısı
ElifTol LamiyaCetinkaya Allah sana bir kız bebiş bana da bir erkek bebiş nasip etsin inşallah o zaman kızzzz 🤣🤣🤲🤲🤲 hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar tabi en başta 🙏😍
Meleeeda111 LamiyaCetinkaya aman bu erkekler anlamasada yorum yapio zaten siz yinede 2 gün sonra ya test yapın tekrar yada erken gebelik testi alın kan testi falan
ElifTol LamiyaCetinkaya kalpten edilen her dua kabul olur kuzum 💕 inşallah bir kız bebise gebesindir 🙏🤩
Celiktss Laboratuvarı olan özel hastaneye git . 65₺-100₺ falan Kartal Avicennada sabah gece akşam gidip yaptırıyodum ben Beta Hcg der demez yapıyolar
LamiyaCetinkaya Celiktss Yaa tamam canım zaten muayene için özele gitmeyi düşünüyorum bir arayayım yarın fiyat sorayım 😍