busraokutan teşekkür ediyorum Allah Razı Olsun canım . Vallahi ben santimini bilmiyodum ama doktor bebeğin yerleştikten sonra büyüyebileceği bi alan yok dedi o yüzden kalbi durup gelişmeyip düşük oluyormuş. Bide benim rahimde polipte varmış ameliyat esnasında görmüş doktor daha küçük olduğu için farkedilmemiş onuda almışlar . Ben 10 da girdim ameliyata 3 te gözümü açtım ne kadar narkozlu kaldım hemen uyandım mı bilmiyorum ameliyat süresi tam ne kadardı. Ameliyatın bi riski yok demişti doktor , çok şükür öylede oldu . Ben martta ameliyat oldum . Ameliyattan sonra ilaç kullandım ve hemen Nisan ayında hamile kaldım . Çok şükür şuan da sağlıklı bi gebelik geçiriyorum . Ve 19+5 olduk . Haa bide benim perde normal ultrasında görünecek kadar vardı . Ben kontrol amaçlı gittim vajinal ultrasonla baktık ve doktor direk hsg istiyorum rahminde perde görüyorum dedi . İnşaallah senin ameliyatlık bi durumun yoktur. Ama varsada doktor ameliyat derede korkma . Ağrım oldukça ağrı kesici istedim ben ve çok şükür öyle ağır geçirmedim ameliyatı .