Çok şükür buraya hikayemi yazmak bana da nasip oldu. Biraz uzun olabilir kizlar hakkınızı helal edin.11 temmuz perşembe sabahı 06.44 de WC ye gitmek için uyandım ama ayağa kalkar kalkmaz birşeyin aktığını hissettim başta önemsemedim akıntım son zamanlarda artmıştı ama akmaya devam edince baktım ki kanamam başlamış hemen eşimi uyandırdım kayınvalideme söyledik duş alıp evden çıktık hemen . Ben devlet hastanesi takipliydim doğumum da orda oldu acilden giriş yaptık hemen nst çektiler açıklık baktılar açıklığın biraz var dedi nst de sancı fln çıkmadı gerçekten de hiç ağrım yoktu ama iki gün öncesinde 10 dk da bir gelen düzenli sancilarim vardı ama çok çok hafifti onlarda doğumdan önceki gece de bütün sancılar geçmişti zaten. Neyse serum taktılar bana 1 saat kadar sürdü o arada sancılarım da yavaş yavaş gelmeye başladı 5 dk da bir fln geliyodu serumdan sonra tekrar nst baktılar bu sefer düzenli sancilarim cikiyodu açıklığım da 3 cm olmuştu hemen yatış verdiler servise çıkınca tekrar açıklık baktılar 5 cm dediler hemen doğumhane ye aldılar orda da ilk önce sancı odasına geçtim suni sancı taktılar daha da arttı sancılar tabi artık ben dayanamayacak hale gelmiştim sancı geldikçe pilates topunda hareket ettim yürüdüm oradaki ebeler sağolsun masaj yaptılar belime ama ben artık yapamıyorum dayanamiyorum diyorum bu arada devamlı gelip açıklık kontrolü yapıyorlar sonunda tam açıklık olunca beni ikindirmaya başladılar ama yok yapamiyorum diyorum nefesim yetmiyo ben yapamiycam diyorum ama sağolsun ebeler çok güzel motive ettiler beni o anda , sonunda bebeğim saçı görününce hemen doğumhane ye çatala aldılar orda da iki ikinmayla kucağıma aldım oğlumu . Doğumhane ye gittiğimde saat 10.30 civarıydı 12.05 ye oğlumu kucağıma aldım . O an gercekten çok başka anlatılamaz bişey oğlumu kucağıma alınca daha da büyüdüğümü hissettim sanki . Bu arada normal doğum yaptım ne yazık ki kesi atıldı dikişlerin var oğlum da 3800 gram doğdu. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu anne olmak çok başka oğlumun yüzüne bakınca bile huzur buluyorum hala benim olduğuna inanamıyorum. Benim doğum hikayem böyleydi kizlar karışık yazmış olabilirim oğlum uyurken hızlıca yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin .
Bu arada ben doğumumu devlet Hastanesi’nde yaptım ve çok çok memnun kaldım belki özel de yapsam bu kadar memnun kalmazdim. Ebeler çok iyiydi çok ilgiliydi benimle çok ilgilendiler Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın.