Merhaba kızlar sonunda ben de doğum yaptım ve hikayemi sizinle paylaşmak istedim. Geçen hafta pazartesi günü tam 40 haftalık olduğumuzda doktor kontrolüm vardı. Doktorum ultrasonla kontrolünü yaptı ve bugün doğumu başlatalım istersen dedi. Ben de kabul ettim. Hastaneye yatışım yapıldı ve saat 12 gibi nst ye bağlandım. Sancılarım düzensizdi. Düzene sokmak için suni sancı verdiler. Bu arada suni sancı çok da dayanılmayacak bi sancı değil. Bir süre sonra sancılarım düzene girmeye başladı. Akşam saat 19.00 gibi ebe açıklığıma baktı 2 cm di.Açılmam çok azdı. Saat 21.30 gibi de doktorum geldi. Tekrar açıklığıma baktı. Ama yine ilerleme olmuyordu. Kendi sancılarım gelmeye çoktan başlamıştı. Doktorum suyumu patlayacağını söyledi. Ondan sonra kasılmalarım 2-3 dakikada bir ve şiddetli gelmeye başladı. Yaklaşık 1,5 saat bu kasılmaları yaşadım. Fakat doktorum kontrol ettiğinde açılmanın ilerlemediğini söyledi, tekrar ultrasonla baktı ve oğlumun başının yan durduğunu o yüzden açılma olmadığı sezaryen olmam gerektiğini söyledi. Spinal sezaryen oldum. İğneyi hissetmedim bile ve tam 23.23 te minik oğlum dünyaya geldi. İlk üç gün ağrınız oluyor ama gün geçtikçe azalır. 1 hafta sonra hiçbir ağrı duymuyorsunuz kızlar. Benim doğum hikayem de böyle. Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa yardımcı olabilirim kızlar🥰