Kubrayigitttt18 iki_tospik_annesii burada okumuştım 5 gün sonra bile pozitif gören olmuştu tedirgin olduğum içim yapsam çıkarmı bişey varsa diye sorayım dedim
umran__ Kubrayigitttt18 o denk geldiğiniz 5. Gün embriyosunun transferden sonra ki 5. Günü falandır. Ki o bile çok zor en iyi ihtimalle odur diyorum mümkün değil 5. Günde bile daha vücuda yeni yeni hamilelik hormonu salgılanıyodur kanda çıkana kadarr🤗
busra14044 Kubrayigitttt18 döllenme denilen olay bile 10-12 gün sürüyor hemen gebelik oluşması imkansız 3 gün 5 gün diye bişey asla olamaz
Aynurbult Kubrayigitttt18 5 günde yumurta döllenip anca rahime iniyor keşke her şey o kadar hızlı olsa ama maalesef o geceki ilişkide hamile kalsanız bile bunu ancak 15 gün sonra net bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Eelliiff1234 Kubrayigitttt18 5 gün sonra öğrenmeleri imkansız onlar öncedendirde bilmiyorlardır öğrenmek için 2 hafta geçmesi gerekiyor zaten
femme Kubrayigitttt18 kız allah senı :D ertesı gun ıc dıcem ama 12 saat ıcınde ıcersen en etkılı sonucu alırsın tabı oda kesın cözüm değil
femme Kubrayigitttt18 mümkün değil ne ara spremle yumurta döllenıcek bilmem ne olcak tabı allahın işi hıc bellı olmaz ama sanmıyorum
Kubrayigitttt18 Sltnemir neden bozuyorsunuz ki belki başına gelen olmuştur herşey olabiliyor diye sormak istedim
Sltnemir Kubrayigitttt18 önce döllenme olacak da o bebek rahime doğru yolculuk yapacak da ondan sonra kanda belli olacak
Bebegim0101 Biri bana bu postun saka oldugunu dalgq gecmek icin oldugunu soylesin lutfen.Bukadar da cahil olunmaz gercekten kusura bkamayın ama hic mi arastirmiyorsunuz hic mi bilmiyorsunuz.Googlede hersey yaziyor bi bakin arastirinn lutfennn
Kubrayigitttt18 Bebegim0101 sonuçta gebelik bir ilişkiden olmuyormu oluşmuşsa çıkarmı tedirginim diye sormak istedim
gozdetrhn Kubrayigitttt18 ya siz şaka mı yapıyorsunuz en az 10-11 gün geçmesi gerektiğini bilmiyor musunuz gebelik istemiyorsanız tedbirinizi alın
Kubrayigitttt18 gozdetrhn tedbir kazayla oldu ama burda çok yorum okuduğum içim en erken 5. Gün falan pozitif if gören plduğu için sormak istedim
Deletedmom52620 Kim o testte 5. Gün pozitif gören kişi merak ediyorum. Bunu doktoruma soracağım kesinlikle hatta bunun İçin birde devlet hastanesine randevu alıp bunu soracağım..
Deletedmom52620 Hayalim2baby varmış baksana 3 haftada anca silik çizgi gören bizler bahtsız Bedevi olmuşuz 😂 şanssızlık peşimizde 😂
Hayalim2baby Deletedmom52620 Valla öyle 2 gün gecikmeyle hala negatif gören ben bunlara şok oluyorum 😅
Obirgebe Kubrayigitttt18 adet tarihinden snra 5 günü falandır o yada adete 5 gün 3 gün kala falandır ilişkiden hemen snra mantıklımı sizce yeni evli falan mısınız
Deletedmom52620 Hayalim2baby ben artık diyecek söz bulamıyorum ama özellikle hem kendi doktoruma hemde devlette randevu alıp gideceğim üstüne de diğer doktoruma soracağım ses kaydı alacağım yemin ederim bu durumu.