Sinem94 Ben 5 ağustos da adet oldum 9 ağustos da hormon testi verdim doktor hcg de baktırmış beşinci günü 5.89 cikti üstüne görmemi oldu onuda anlamadım
Sinem94 moonlight41 önceki gebeligim düşük olduğu için aspirin kullanacaksın demişti onu da vermedi sorduğumda ise keseyi görünce vericem dedi
moonlight41 Sinem94 coraspinden mi bahsediyorsunuz acaba yanlız deyer düşukmus ve bir dusugunuz varmis daha önce çok sorumsuz bir doktora denk gelmişsin dkktorunu değiştir istersen
Sinem94 @“geceediebirisii”#p23697431araştirma hastanesinde özel gidiyorum aslinda öğretim üyesi kendisi ama olumsuz konuştuğu için cuma günü farklı bi doktora randevu aldım inşallah artış güzel olmuştur birde anlamadiğim rahmin kalinlaşmamasi normal mi bu değerle
moonlight41 Sinem94 sen şuan gebesin gebeliğin oluşmadığı donemlerde rahim duvarı inceliyor muhtemelen kalınlaşma vardır tam olarak bilmiyorum bende
Violetaa Ben 169 ile öğrendim , 4 gün sonra doktora gittim kese henüz oluşmamış , hayırlısı inşallah şuan 5 haftalık hamileyim