06nurrrr Şuan 18+0 karnımın alt bölgesi çok sanciyor rahim tarafım sanki adet sancısı gibi yürürken daha çok oluyor sizde böyle oluyormu korktum bebisle alakalı değildir değil mi
Kleopatra- 06nurrrr İlk zamanlar bende öyleydim. Ki bence çoğu insanda bu oluyor. Bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşanıyor genel olarak. Korkulacak birşey değil yani. Ama içinizin rahatlaması açısından doktora başvurabilirsiniz
Busarsl 06nurrrr bende bugün 18 2 yim rahmim değil ama bu hafta itibariyle sol tarafım karnım çok ağrıyor sancı saplanıyor resmen normal mi onı da bilmiyorum
Minikbebegim1999 06nurrrr kuzum bende de oluyor doktora sordum bugun 20 haftaya kadar agrir dedi rahim büyüyor dedi döndüğün zaman yatakda yada kalkarken yururken hep agrir dedi normal
06nurrrr Kleopatra- pazartesi randevum var ama sancı korkutuyor bazen ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim 💞🧚♂️
06nurrrr Kleopatra- bişi sorcam kuzum ya rahim segirmesi yaşadın mı hiç bugün ilk defa rahim kısımda segirme oldu
Deletedmom_12 Bebegin buyudugu icin rahimin geriliyo sakin korkma doktoruna soyle sana bir magnezyum yazsın seni rahatlatir gecmis olsun
06nurrrr Deletedmom_12 magnezyum 12 haftalıkken doktorum yazmıştı saf gibi içmedim bende ilaç içmeyim zararlı olur diyorum la yararliymis evde var da şimdi kafama göre kullanmak istemiyorum
Raaabiadmrtrkmn Bende oldu 18+3 üm bende baya sancı gibi girdi sağ ve sol kenar ağrısı. Doktorum çok sıcak olduğu için içtiğim 8 bardak su yeterli gelmediğini böbreklerime ağrı vurduğunu söyledi. Günde 15-20 bardak su içmeliymişim 🙈
06nurrrr Kleopatra- etin normal segirir ya pıt pıt atıyor resmen ilk sol tarafım da oldu şimdi rahim bölgesinde