denizdalgasi1 kızlar son adet tarihim 3 temmuzdu ve hala regl olmadım korunarak ilişki yaşıyoruz kızım 10 aylık test yapmaktan korkuyorum yanlış çıkar diye hiç düşünmüyoruz 2.çocuğu test yapsam çıkar mı ya da doğru sonuç verir mi yoksa biraz daha bekleyeyim mi 😬
Senalay denizdalgasi1 hemen test alıp yapın bence 13 gün geçmiş üzerinden varsa tabiki çıkar hatta doktora gitsen kalp atışını bile duyarsın
arirangg denizdalgasi1 Benim de son adet tarihimin ilk günü 3 Temmuz’du hamileyim. Kese bile göründü. Eğer varsa kesin çıkar. Ama istemiyorsanız inşallah yoktur 😊
Mommm03 Senalay ben 12 gün geçmesiyle gittim doktora kalp atışını duymdk kese oluşmuştu 1 hafta sonra gel dediği zmn duydum
denizdalgasi1 femme gönlümden hiç geçmiyor çünkü az önce test yaptım negatif çıktı içim rahatladı fakat yarın gidip kan vericem orada da gözükmezse kesinleşicek
swetty_18 denizdalgasi1 merhaba benım oglumda 6 aylık benım adetimde 8 gun gecikti bende çok tedirginim ama eşim olmadığından emın.. yarın sonucu yazabilirmisiniz rıca etsem
denizdalgasi1 swetty_18 benim de eşim olmadığından çok emin şu an sonucu bekliyorum yazıcam tekrardan ☺️
denizdalgasi1 swetty_18 tahlillerim çıktı canım hamile değilim sen de birkaç gün içerisinde test yap derim hayırlısını nasip etsin rabbim 🥰
denizdalgasi1 arirangg hamileysem aynı hafta ve günde olucaz 😂 umarım değilimdir bekliyorum. İnşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
arirangg denizdalgasi1 Aminn inşallah ben sağlıkla kucağıma alırım 😍 inşallah sen de hamile değilsindir 🥰 test yap öğrenelim canım
denizdalgasi1 arirangg kan sonucum çıktı çok şükür hamile değilim 🙏🏻 rabbim istediğimizde nasip etsin inşallah