Beyzalina Kızlar selam 5 haftalık hamileyken gittim doktora rahim duvarı kalın keseyim göremiyorum dedi alttan muayene yapcam dedi istemdim 2 hafta sonra gel dedi şimdi haftaya gtcem bakalım benim gibi olan varmi aranızda 😔
Kleopatra- Beyzalina Hiç yaşamadım, denk de gelmedim ilk gebeliğim zaten. Ama burdaki postlar da çok görüyorum bu konuyu. Kese de bebek yok dememiş sonuçta rahim duvarına kalın demiş olumlu düşün o yüzden. İnşallah gidince bebişinide görürsün sağlıkla 🌸
ilaydak443 Beyzalina merhaba siz neden alttan muayene istemediniz bende 4+6 hamileyim beta 2500 çıktı kese hayali gozukuyor dedi beta 6000 olunca göbekten görebiliriz dedi
ayb_ Beyzalina ben de ilk gittiğimde sadece rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktorum keseyi 6. Haftada gördük bebeği henüz göremedik. Normal işliyor süreciniz korkmayın rahim duvarı kalınsa dış gebelik değil demektir. İnşallah bir dahaki sefere keseyi sonra da bebeği görürsünüz🤍
Beyzalina ilaydak443 ilk gebeligimde yaptırdım düşük tehlikesi oluştu o yüzden tekrar istemedim 2 hafta beklemek istedim kan verdiğimde zaten beta 611 çıktı canim
ilaydak443 Beyzalina 6000 görmesi gerekiyor göbekten bakilacaksa dedi doktorum bugün bende cumayı beklicem bu yüzden inşallah iyi haberler aliriz
Sedefsvn Beyzalina İlk gebeliğimde ben de keseyi göremedim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik var gibi gibi dedi doktor ama asla alttan bakmadı 2hafta sonra gittiğimde keseyi gördük 1hafta sonrasında bebeği gorduk
Cihan-bulut10 Benim de beta 942 çıktı rahim duvarın kalın keseyi görmüyorum dedi. Haftaya salı günü gel inşallah o zaman göreceğiz 🙏🏻
Potansiyel Bende de kese görünmedi. 4+3 de beta 5250 ilken gittim alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış ama keseyi göremiyorum dedi. Bu hafta 5+6 da gideceğim bakalım gözükürse inş haber ederim 🙃