MASALMYRA Selam kizlar,aralik anneleri ne durumda:))tekmeler tokatlar sizi de uykunuzdan uyandiriyor mu?;)
Yagmurmert MASALMYRA ainen ya bazen neler yapiyo bu küçücük yerde diyorum🤣🤣 benim en gec aralık 20si demisti doktor.
Denizislet MASALMYRA geceleri uyku sorunu yaşıyorum ve sürekli lavabodayım son 88 gün ogluşuma kavuşmaya 💙 😊
MASALMYRA cemilev masallah baski yapiyo demekki,ben de isyerinde oyleyim idare ediyoruz ama yine de;)
Asilinannesi kaç haftalıksınız kızlar❤️Biz 25+5 haftalığız ama Doğum tarihi kesin net değil sizce hangi zamana denk gelir
mehtap28 Asilinannesi ben 26+3 oldum tahmini dogum tarihim 31 aralik sizde burdan hesaplayabilirsiniz :)
Alyaam MASALMYRA Uyutmuyor ki uyandırsın gece tekmeler havada uçuşuyor 🙈 30+4 haftalığız bebişimim gelişimi 2 hafta önden gidiyor normaldede kasım sonu aralık başı ama bakalım ne zaman gelecek meleğim 😍
Yapsemo Benimde normalde 30aralik ama 2 hafta önce olur. Sezeryan olacak çünkü. Eğer dinleniyorsam gün içinde iyiyiz ama çok ayakta kalırsam belim mahvoluyor
Loyam Merhaba 😊 benim cimcimem de hiç durmuyor ama annesini incitmeden ufak hareketlerle dönüyor geziyor vuruyor 😆😆😆
EmelBG MASALMYRA Güzel güzel gidiyoruz şükür biz .Bi anda kasılmalar büyüdükçe tekmeler iyice sertleşiyor .Beni buradan al der gibi tostigimlee mutluyuz 👼🏼🎀
Seyma_ MASALMYRA aynen canm calısıyorm 30. Hafta . Gece agzım ayrılıyor sızıyorum sabah agrılarla kalkıyorm resmen
MASALMYRA Bu hareketler dogumdan sonra icin hazirliklar kizlar,hazir olun uykusuz gecelere Aralik anneleri:))
Mirzaprens 30+2 kısmetse 6 Aralık tekmeler uykudan uyandırmadı hiç çok şükür ama sertleşti iyice tekmeler beklıyoruz şimdilik kuzumun gelmesini inş çok kolay doğumlarımız olur bnde doğum korkusu basladı bide bebeğe bakabilir miyim ömrümde bebek bezi değiştirmiş değilim bklım neler olck
Bihilal MASALMYRA çok kötü ağrılarım var günlerdir adet ağrısı çekip kıvranıyrm şuan bile kıvranıyorum ağrıdan 😔 üstüne bide kızım 1 dk bile durmuyor acayip kötü tekmeliyor ve hareket ediyor ilk gebeliğimde bu kadar değildi bunda niye böyle anlamadım 🤦♀️