Safakakcy Kızlar merhaba. Sonunda miniğimi kucağıma aldım. Allah herkese sağlıkla bunu yaşamayı nasip etsin 🥲🙏🏻 Sezeryan olan annelere bir sorum olacak. Ben dokuz gün önce sezeryan ile doğum yaptım. O ilk zamanlar uyuşukluk devam ettiği için sanırım ağrılarım çok hafifti her gün iğne de yapılıyordum. Ama son iki gündür. Kasık ve karın bölgemde aniden gelen bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor. Ve ben iki büklüm oluyorum çok çok acıtıyor on saniye falan sürüyordur. Kontrolde her şey normal çıktı ultrason ile bakınca. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa ne zaman geçecek ? Lohusa olduğum için de biraz hassasım korkuyorum. Tecrübesi olanlar lütfen bana bir yardım edin 😔
Ipeksu Safakakcy bende de biraz var bende 8 gün oldu doğum yapalı 7 kat kesiyorlar diyorlar içimizi iç yaramız acıyor heralde
Eren_umay2 Safakakcy geçmiş olsun bu arada bu ara çevremde hep dikişli oluyormuş sezaryan doğru mu acaba benimki 3 sene evvel yapıştırma olmuştu sizin nasıl oldu her hastane farklı mi yoksa
benimmdunyamm Safakakcy ay o ağrı bendede oluyor özellikle böyle makattan geliyor gibi nefesim kesiliyor çığlık atiyotum resmen anlamsız saniyelik bir ağrı ama canımı yakıyor
Mysaa Safakakcy canım acaba gaz agrısı olabilir mi saplanan ayaklarını sıcak tut soguk felan bişeyler tüketme biraz daha takip et kendini ani hareketlerden kaçın insallah düzelir
Safakakcy Ipeksu evet aslında ağır bir ameliyat geçiriyoruz ama git gide hafiflemesi gerekirken artması beni korkuttu
Safakakcy Eren_umay2 benim lazer ile dikildi. Dikiş dediğime bakmayın su an dikiş olan yerde sadece çizgi var deri üstünde. Herhangi bir açıklık , ip , yapıştırma yok. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor. Lazer dikimi sezeryan olana kadar bilmiyordum bile
benimmdunyamm Eren_umay2 8 gün önce sezeryan oldum lazerle dikmiş dikiş yerim belli bile değil eşim diyor ilk iki gün sadece köşelerde ip vardı sonra geçti diyor başka hiç birşey yok
Eren_umay2 Safakakcy aynı Benim de öyle şuan git gide hatta kısaldı bile incecik ama çevremde 3 kişiden falan duydum normal dikişli yapılıyormuş diye öyle olmaz sanırım heralde korktum baya 🥺😐
Safakakcy benimmdunyamm ay su an açımı özetlediniz. Makattan geliyor bağırsaklarım ile mi alakalı diye çok korktum. Bağırıyorum ben de rahatladım biraz
Eren_umay2 benimmdunyamm inşallah lazerdir ya tercihe bağlı değildir kesin bi tanıdığım dikişli çok zor olmuştu diyor 😐
Eren_umay2 benimmdunyamm kalkmış yani eski sistem özelde aldı başını gidiyor fiyatları falan yapıştırma aslında iyi bi yönden
benimmdunyamm Safakakcy aynen yaaa bende kabızlık var ondan sanırım sezeryandan sonra oldu makattan gelen ağrı o saniyelik ağrı mahvediyor beni
Safakakcy Mysaa öyle olablir diyorlar. Yaşadığımız yer çok sıcak klima kullanıyoruz. Etkiliyor belki de. Korkutuyor bu sancılar beni sanırım lohusa olduğum için hemen kötüsünü düşünüyorum. 🥲
Mysaa Safakakcy bizde 40 gün ayaklarını sıcak tut dekan derler üşütmemek adına ben ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum hep 😊 bana doktorum metigast diye bagırsak çalıştırıcı bi ilaç yazmıştı taburcu olurken istersen bi kullan canım onu sabah akşam olarak faydası olur belki 😊