ilaydak443 Kizlar keseniz beta kaç olduğunda gözüktü birde vajinal muayene ile bakmak istedimi doktorunuz tehlikeli mi bilgi verirmisiniz
mysweetbabyy ilaydak443 ya vajinal muayene zararlı degil diyorlar ama tam 2 kere başıma geldi ilkinde vajinal keseyi gorduk yeri çok güzel yolksac var dedi eve geldim pembe leke ertesi gün yoğun kanama ile düşürdüm bir de tup bebekle gebe kaldim yani neyse doktorum inkar etti gecen sene yine gebe kaldim yine kese görülmedi vajinal bakti ertesi gün yine kanama yaşadım bu kadarı da tesadüf değil herhalde 2 kere başıma geldi daha gebelik yeni iken herkese vajinal usg yaramıyor bence 😑
2pati1baby ilaydak443 bebek zaten sağlıklı gelişiyorsa ( bebekte anomali) yoksa karnınızdan bakılır net olmak içinde vajinal bakılabilir.Bir sıkıntı olmuyor
Mommm03 ilaydak443 alttan muane normalde zararlı diyolar, ve bnm bildiğim kalp atışı duyulmadığı zaman alttan bakıyolrmş kese için ilk defa duydum
ilaydak443 6000 den sonra göbekten görebiliriz dedi beta 2500 çıktı hayali olarak gözüküyor dedi vajinal ultrasonda kabul etmedim
mysweetbabyy ilaydak443 ama oğlumda da 12den sonra hep vajinal muayene oldum şükür birsey olmadi kanama filan yeni dönemde daha hassas olunuyor gibi
2pati1baby mysweetbabyy canım tüp bebekte bende 2 defa tedavi oldum vajinal bakmak zorundalar sağlıklı olmayanlarda zaten ilk haftalarda bebek kaybı oluyor, bu vajinal muayene ile ilgili bir durum değil kesinlikle
ilaydak443 2pati1baby hiç bilmiyorum bende tedirgin oldum beta 6000 olduğunda göbekten net bir şekilde görürüz dedi doktor bakayım bekleyeyim en iyisi
2pati1baby ilaydak443 göbekte görülüyor tabiki ama kalp atışını net alamayabiliyotlat yolku da net göremeyebiliyorlar bundan dolayı vajinal ultrasona baş vuruyorlar.Tüp bebek başlı başına farklı bir durum onu zaten en ince ayrıntısına kadar hafta hafta takibi yapılıyor.Doktorum bana karnından bakalım dedi mesela hayır dedim net görmek istiyorum ozaman vajinal baktı ve her şeyini gördüm bebişimin darısı isteyen herkese😊🙏
mysweetbabyy 2pati1baby evet zaten kan sulandirici kullanıyordum yani doktor hiçbir sebep bulamadi ama ben ultrason olduğunu düşünüyorum çünkü ultrason sonrası eve geldim pembe leke geldi zaten progesteron içeren ilaclar kullanıyordum sabahına cok yoğun kanama ile düşürdüm 2.sinde de aynı şey oldu ikiside tesadüf olamaz en azından benim bünyeme yaramıyor diyorum herkes için demiyorum
Ozgeederin Benim de kesem 5+0 haftalık iken görünmedi göbekte, vajinal yaptı vajinal ultrasonda göründü , kanamam vs. Hiçbir şey olmadı canım , şimdi embriyonun görünmesini bekliyoruz umarım görünür 😊
Minik1Civciv ilaydak443 benimde 6+1 de gittim kese boştu vajinadan baktı yolk göründü kalp atışı yoktu tekrar gel cuma günü vajinadan kalp atışına bakalım dedi vajina ultrasondan daha net zararı olsa doktorlar bakmazlar bence