Elvan65 Kızlar yumurtlama ve çatlama günleri değerlendirildikten sonra denemeye halen devam mı edilmeli yoksa döllenme olsun diye ara mı verilmeli mesala adete 5 gün kala denemeli mi ya da hamıle olup olmadığımızı bilmediğimiz için ara mı vermeli
Rabia2305 Elvan65 benim doktorum benim söylediğim günler ilişki zorunlu sonrası keyfi demişti yani beklemek zorunda değilsiniz ya da illa devam etmek zorunda da değilsiniz
Ozgeederin Elvan65 adet gününün başlangıcından 14 gün say 14.gunden 4 gün oncesinden ilişkiye girin o haftayı değerlendirin İlla yumurtladigin gün yapmaniza gerek yok çünkü spermler zaten iki gün boyunca yaşıyor Yumurtlama olduğunda hamile kaliyorsun
Sungerbob Elvan65 ben bugün doktoruma gittim cuma çatlatma iğnesi olmuştum. Bana ilişki onermedi sadece çatlatma gününün ertesi günü dedi. Çünkü baskı bebeğin tutunmasina engel olurmuş. Tüp Bebek tedavisi gören hastalarına da sadece bir gün ilişki öneriliyormus.
Ozgeederin Elvan65 rica ederim canım :) yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdik hamileyim şuanda