Benimennembirmelek Kızlar isimli hastane çıkışı setlerinizi nerede yaptırdınız hangi sitede resimlerini benimle paylaşırmisiniz ve ne kadara yaptırdınız 😊🥰
uraz_ve_annesi- Benimennembirmelek bebeqondan yaptırdım instagramdan yazıp 350 liraya 12li çok güzel geldi kumaşı falan yumuşacık
Merss Benimennembirmelek bende bekliyim burda. Hastane çıkışları çok pahalı. İsimli düşünmüyorum. Parça parça alıp takım haline getirsem daha uyguna gelir. Öyle planlıyorum daha doğrusu
Mavisperi Benimennembirmelek instagramda rokokoevi var hepsi işleme çokta karizmatik şeyler var bende isim bulursam bebeğime yaptırmayı düşünüyorum diğer baskılardansa isleme çok daha iyi bende hem sağlıklı hem kalici
Benimennembirmelek altnbebek ya bebegon tam olarak nedir 🙄 uygulama mı site mi Instagram sayfasımi tam olarak nedir çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum 🙄😂
Nursl7 @Benimennembirmelek ben ilk kızıma çiçek sepetinden yaptırmıştım resimleri yok 16 ay önce yaptırmıştım 11 parça 185 ti
altnbebek Benimennembirmelek instagraödan bebeqon yazarsanız çıkıcaktır googlede de sitesi var hastane çıkışı yapan bir site
uraz_ve_annesi- Benimennembirmelek PONPONLU TAVŞAN 12’li HASTANE ÇIKIŞI VE YASTIK 350 TLDİR ÇANTA HEDİYELİDİR Battaniye Üst badi Patikli alt pantolon Çıtçıtlı zıbın İç zıbın Mendil Tulum (Ponponlu ve çift taraflı baskılı) Önlük Eldiven Şapka (Kulaklı) Yastık (İçi Doludur) Çanta
AlmiraAnnesi Benimennembirmelek canım İnstagramdan Wabisabim sayfanın ismi oradan yaptırdım kumaşları baskıları her şeyi mükemmel başta tereddüt etmiştim ama ve içeriği çok fazla yastık kılıfı içine dolgu yastık battaniyesi tulumu şapkalar ağız silme mendili alt üst takım önlük vs daha bir sürü içeriği var 420 ye yaptırdım ama hakediyor o parayı yani canım çok takım baktım hepsi klasik bu farklı geldi bana biraz daha
Merveberill Benimennembirmelek çiçek sepetinden 254 TL ye yaptırmıştım birde isim yazılı kesesi var hepsinin içine koyulduğu
ruya-11 Benimennembirmelek  https://resimyukle.io/r/VUrUCk8QHR Hellocollection yaptırdım bende
Deletedmom_110 İnsta betusunhediyelikleri yaptırdim 12 parça 390 TL idi ama üzerinden 3-4 ay geçti şu an farklıdır diye düşünüyorum birde + 30 TL kargo ücreti vardı