Fhryhsn Kızlar merhaba 28 haftalık gebeyim, sırt üstü yatmak zararlı diye bi yazı okudum. Ben bu zamana kadar hep sırt üstü yattım varmı bilgisi olan? Böyle bişey varmı
Bahar11mucize Fhryhsn evet canım banada doktorum dedi 25 haftalıkken gitmiştim kntrole sırt üstü yatmak yok sağ yada sol orururken arkada tastık koyucaksın ve yerde oturmucakmışım
HalisEbruoban Fhryhsn canim ben kizimda hamileligim boyunca yattim simdi ikinci bebegime hamileyim bi sikintimiz yok korkma
Almira89 Fhryhsn evet canm malesef zararli, sag veya soluna yatabilirsin. Yastiklarla gobegine ve bacaklarina destek yapabilirsin.
Fhryhsn HalisEbruoban bende istemsiz bir şekilde sırt üstü yatıyorum mesela sabah uyanıyorum sırt üstüyüm gece anlayamıyorum onu
Busranurasikk 32 haftalık hamileyim canım ve sırt üstü de yatıyorum hatta sağ ve sola oğlum izin vermiyor bazen yatmama çok hareket ediyor kaldırıyor beni sırt üstü anca yatıp uyuyabiliyorum doktoruma sormadım ama bi sorunda çıkmadı çok şükür 😍
Babysmomm Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hem vicdanen hem de öyle olsa daha iyi dendiği için “Sol” tarafıma yatıyorum. Vücuttaki ana damarımız sağ tarafımızda olduğundan, sağa da yatsak bazen baskı olabiliyormuş. O yüzden sola yatmakta fayda varmış.
HalisEbruoban Fhryhsn benim Kong zim saglikli dogdu canim bende oyleydim ama korkma ikinci bebegimde gayet saglikli ilerliyo
Babysmomm Fhryhsn yatarken girilen pozisyonlarda sıkıntı yok vücut en rahat ettiği pozisyona kendi giriyor uykudayken. Zaten uykuda kendimizi kontrol etmemiz imkansız. Ancak uyunmadığı zamanlarda dinlenirken sol tarafa yatıp istirahat etmek daha faydalı.
Busranurasikk Fhryhsn hep bi endişeyle yattım ama hiçbirşey olmadı canım artık yatıyorum valla uyuyamayınca özellikle
YamurKoerErkan Fhryhsn ben 37 haftalığım yüz üstü uyuyorm hiç bir sıkıntı Yok nasıl rahatsanız öyle sağ sol yüz üstü sırt üstü hiç fark etmez siz nasıl rahatsanız bebeğiniz de öyle rahat