gozdesya Ankara’ya yeni taşındım annelerim .O sebepten buraya Yabancıyım .6 haftalık hamileyim , doktor bulmam gerekiyor .Gittiğiniz iyi bir kadın doğum doktoruna ihtiyacım vAr , yardımcı olursanız çok sevinirim 🤩
Nagihannnn0606 gozdesya canım Hacettepe üniversitesi Murat Gültekin’i öneririm ben başından beri ona gidiyorum muayeneleri özel kliniğinde oluyor doğumu Hacettepe de yapıyor fiyatları da dışarıya göre daha uygun bence
eylulicten gozdesya ozele gitmek istersen kecioren ankara medical park doc dr yetkin karasu canim. Cok değiştirdim bende anlaraya yeni geldim en iyisi o. Esim ozellikle gittigim Hicbir doktoru begenmedi Yetkin hocaya bayildi. Ultrasonda her detayi soyluyor. Bebegin tum organlarini durumunu suyunu vs her detayi. Ayni zamanda cok eglenceli ve sempatik. Dogum cok eglenceli olacagi net 😊 her muayeneye esim de bende kosa kosa gidiyoruz 😂 begenirsen dogum paketi en uygun olacaktir senin icin
Selmos- gozdesya medicana doç dr faika Ceylan çiftçi doğum paketi aldım her şey içinde ve doktor Hem ilgili hemde işini yapan biri öneririm
Hatice123beril Özel kliniğe gider misin canım Sedat Cömert Çankayada . Ben 7 ay ona gittim şimdi Şehir Hastanesine devam edicem doğum orda olacak
Freshmomy eylulicten ne kadar anlaştınız doğum paketi ya da sadece doğum ben de Keçiören deyim kafam hala karışık?
Almila0633 eylulicten Yarın benimde yetkin hocayla randevum var yorumlsr çok iyi kendisi hakkında inşallah bizde memnun kalırız.Bilginiz varsa bisey sormak istiyorum dogum paketleri hakkında bilginiz var mı? Biz 16.haftadan sonra paket alacaz acaba fiyatta değişiklik oluyormu biliyormusunuz
eylulicten Freshmomy yetkin hocamin paketi temmuzda 13.500 du ayrintili ve 4lu tarama haric ama 4lu taramayi da zaten yetkin hoca yaptirmiyor. Ayrintiliyi da ben devlette yaptirdim
eylulicten Almila0633 temmuzda yaptirdim temmuz ortalarinda zam gelmemisti 13.500 tl dogum paketi. Ayrintilu ultrason ve 4lu tarama haric. 4 lu taramayi zaten yetkin hoca da yaptirmiyor. Memnun kalacağınıza kendim kadar eminim cok arkadasca bir doktor 😊
Almila0633 eylulicten Ay inşallah memnun kalırız bu 3.doktorumuz olacak diğer hastanelere göre makul görünüyor dogum paketi çok teşekkür ederim ilginiz için.
Zuzu04 Bende Keçiören Medical park serap Durmuşoğluna gittim şükür bebeğim 2 aylık oldu bile tavsiye ederim genel olarak oranın doktorları iyi zaten. Onun dışında özel muayene düşünürseniz Meltem Antalyalı var onu tavsiye ederim
eylulicten Almila0633 rica ederim ben tum hastanelere gittim hepsini de arastirdim hep bosa para verdik. Esim en sonunda yetkin hoca en iyisi ona gidelim deyince hemen paket yaptirdik 🙏😊